Hanstun joulukalenteri,
luukku 23


Hanstun joulukalenterissa ryvetään haavemaailmassa katsellen melkein joka päivä sellaisia ihanuuksia, joita ei Turusta taikka koko Suomesta löydy.

Tämä kalenteri on Hanstun kirje joulupukille, sillä olen antanut periksi jo maailmanrauhan, kruununjalokivien, kilttien naapureiden, koiranpennun, kartanon, ikioman Tim Gunnin, oikeamielisyyden, täydellisen tasa-arvon, lentokyvyn ja teleporttien toivomisen kanssa. Eletään sitten unelmissa ja toivotaan tällä kertaa kaverin lempparivaatteiden rantautumista Turkuun.

Joulukalenterini kun lienee pikkuisen vinksahtanut ja kakkoslaatuinen. Monen päivän toiveputken päässä on aina loppu. Mitä enemmän toivoin, sitä vähemmän osasin enää nimetä juuri sellaisia ihanuuksia, joita aivan välttämättömästi tarvitsisin. Ja lopulta, olen oikeastaan aika tyytyväinen tähän vähäänkin tarjontaan.

23.12.
Eräs nimeltämainitsematon viisimetrinen työtoverini asui muutama vuosi sitten Ameriikan ihmeellisessä maassa. Mielikuvia, muistoja ja ajatuksia ulkosuomalaisajalta on mielenkiintoista vaihtaa - siitä huolimatta (tai ehkä juuri sen vuoksi), että visiittiemme välissä oli useampi vuosi.


Ihmettelin aina, kuinka kaveri jaksoi kertoa siitä J.Crewsta uudelleen ja uudelleen ja uudelleen. Ihasteli ja hehkutti. Muisteli lämmöllä. Ymmärsin, että tässä oli pakko olla kysymys jostakin hienosta, vaan enpä vaivautunut käymään edes firman kotisivuilla.


Oi voi voi! Oikeastaan se on ollut onneni, sillä nyt, kun tiedän näin armaan paikan, josta voi käydä hakemassa inspiraatiota, saatan käyttää aivan liikaa hiljaisia hetkiä näitä ihastellen...


Tämäkin yhdistelmä on aivan mahtava.
Resuiset shortsit ja chick jakku. Me likes. A lot.


Eikä tässä supersimppelissä yhdistelmässä
ole mitään pahaa...


...vaan aina löytyy poikkeus! En ihan vielä ole valmis
käyttämään vihreää pupunhäntää vyötärölläni
vihreiden nilkkasukkien kera. Not.

***

In English:
Dear Santa,
I never really understood why
my friend, who recently lived in the US,
was all about J.Crew. Until I went to their
website and started browsing the inspiration.
Mmmmm... Me likes!
So this wish is not for myself but for my friend:
could you bring a J.Crew store to my city
pleace? She has been a very very
good girl!

***

Kuvat/pictures

***

2 kommenttia:

p said...

En ole tainnut ehtiä kommentoimaan vielä yhtäkään kalenterin luukkua, kun on mukamas ollut niin hirveän kiire koko joulunalusajan. Olen kuitenkin ahkerasti käynyt täällä kalenterin kulkua seuraamassa, ja erityisesti luukkujen 16 ja 18 suhteen olen aivan samoilla linjoilla! Jos eivät ilmesty Poriin, niin Turkuun sitten ainakin. Ja tästä pidetään kiinni :D !

Oikein tunnelmallista ja rauhaisaa joulua Turkuun *<:) !

Hanstu said...

Piiapauliina: Kiva, kuulla, etä olet tykännyt kakkoslaadun kalenteristani ja että toiveetkin osuvat osittain yhteen... paitsi tietenkin niinhän päin se menee, että jos eivät ilmesty Turkuun, niin Poriin sitten :D

Ihanaa joulua myös sinulle!

Post a Comment