Hanstun joulukalenteri,
luukku 17

Hanstun joulukalenterissa ryvetään haavemaailmassa katsellen melkein joka päivä (tai silloin, kun kalenterista sattuu luukku löytymään) sellaisia ihanuuksia, joita ei Turusta taikka koko Suomesta löydy.

Tämä kalenteri on Hanstun kirje joulupukille, sillä olen antanut periksi maailmanrauhan, kruununjalokivien, kilttien naapurien, koiranpennun, oman kartanon sekä ikioman Tim Gunnin toivomisen kanssa. Eletään sitten unelmissa ja toivotaan tällä kertaa helpompia herkkuja maailmaan. Tai siis Turkuun.

17.12.
Betty Crocker Rich &
Creamy
Chocolate Fudge


Tämä kalenteriluukku on kunnianosoitukseni sille yläasteaikaiselle luokkakaverilleni, joka oli karkkilakossa. Hän nimittäin söi suklaalevitettä suoraan purkista makeannälkäänsä. Lusikalla. Puoli purkkia illassa. Miten mainio karkkilakko!


Itsekin olen haaveillut uudesta karkkilakosta, joten varmistaisin mielellään lakkisyömiseni monipuolisuuden etukäteen. Betty Crockerin fudge, jota siis kuuluisi levittää kakkujen ja muiden leivosten päälle, maistuu minulle ihan sellaisenaan. Juu, tiedän, ettei fudgen vääntäminen kotioloissa ole edes vaikeaa, mutta tällaisenhan voisi ottaa mukanaan vaikka piknikille – kunhan muistaa pakata lusikan mukaan! Mmmmm...


Lisäksi löysin Betty Crockerin sivuilta aivan uuden tuttavuuden, tuon Lemon-frostingin, jota haluaisin niin kovasti maistaa! Joten hei, kansanterveydellisistä syistä (tiedättehän, kun karkit kerta ovat pahasta ja karkkilakko hyvästä) toivonkin valmiita fudgeja ja frostingeja tänne Turkuun. Eikä pelkkä kuorrutuskauppakaan olisi ollenkaan julma juttu. Yhtään.

***

In English:
Dear Santa,
In Finland we're used
to do everything
ourselves. Like cake frosting.
Could you make my life a bit easier by bringing
some Betty Crocker frostings to my city
?
It's kinda sad just first do the frosting and then eat it.
Buying
the real thing and then eating it
would be so much more convinient.

***

4 kommenttia:

Kaitaliina said...

Eihän suklaa ole epäterveellistä karkkia, vaan suorastaan terveellistä sydämelle?=) Olen viettänyt vuoden elämästäni karkkilakossa. Sain äidiltäni palkkioksi tuhat markkaa.. Jos summa muutettaisiin euroiksi, voisin tehdä sen uudelleen.

Hanstu said...

Kaitaliina: Siis ei todellakaan ole pahasta. Ei. Itse vietin myös vuoden elämästäni karkkilakossa ja palkintona oli rullaluistimet (jotka maksoivat silloin lähe sen tonnin. markoissa. :D) Saattaisin onnistua lakossani, jos summa tosiaan muutettaisiin euroiksi, mutta mutta... vaikeaa se olisi! Olen mieluummin köyhä ja sokerihumalassa kuin rikas ja kiukkuinen :D

Merja said...

Pitäisköhän laittaa tuota frostingia postissa sulle täältä Kaliforniasta..

Hanstu said...

Merja: mmm... maukas tarjous :)

Post a Comment