Hanstun joulukalenteri,
luukku 18

Hanstun joulukalenterissa ryvetään haavemaailmassa katsellen melkein joka päivä sellaisia ihanuuksia, joita ei Turusta taikka koko Suomesta löydy.

Tämä kalenteri on Hanstun kirje joulupukille, sillä olen antanut periksi jo maailmanrauhan, kruununjalokivien, kilttien naapurien, koiranpennun, kartanon, ikioman Tim Gunnin sekä oikeamielisyyden toivomisen kanssa. Eletään sitten unelmissa ja toivotaan tällä kertaa reilumpaa korujakelua Suomeen. Tai siis Turkuun.

18.12.

Kaikki te helsinkiläiset, jotka jo pääsette päivittäin ihmettelemään Accessorizen ihanuuksia, naurakaa nyt räkäisesti nillityspostaukselleni. Kieriskelkää rauhassa siinä ylemmyydentunteessa, jota tämä vakava puutos kaupunkiemme välille aiheuttaa, sillä teidän näppinne pääsevät räpelöimään ehkäpä myös näitä sulokoruja ihan koska vain (tai ainakin kaupan aukioloaikoina).


Voi, en voi sille mitään, että tämäkin
rintakoru puhuttelee niin kovasti minua...


...tai kuinka ihanaisesti tämä
kaulakoru kukkii juuri minulle!


Nämäkin korvakorut sointuisivat
sulokkaasti koko settiin...


...jonka voisi kruunata vaikka näillä
balleriinoilla


Rakas Joulupukki, olen ihan varmasti
ollut ainakin niin kiltti, että ansaitsen
ainakin yhden ankkuripinnin!
(Jos olisin ahnas, toivoisin vielä
merirosvolaivaa papukaijoineen!)

***

In English:
Dear Santa,
It's unfair that we don't
have Accessorize here in Turku.
Very much unfair, cause
the girls from my city
are all good.
And good girls need
good anchor
hair pins, not a whole
boat with a nasty sailor.

***

Kuvat/pictures

***

6 kommenttia:

Kaitaliina said...

Kaksi ensimmäistä tuotetta olivat IHANAT! Rintakoru oli jotenkin niin kuninkaallinen ja kaulakoru olisi ihana valkoisen paidan kanssa. Pitäisikö listata ensi vuoden ostoslistaan...?

Hanstu said...

Kaitaliina: PITÄISI! Juu, kyllä vain :) (tai sitten näistä inspiroituneena yritän askarrella-paskarrella jotain vastaavaa, joka tietenkin epäonnistuu, jonka jälkeen siirrän ne ostoslistalle!)

Terhi / Hupsistarallaa said...

Accessorize on aivan ihana!!! Siis niiiiiin ihana! Mutta ne tuotteet hajoaa käsiin. Vaikka usein ajatteleekin että tää on niin ihana ettei haittaa vaikka se hajoaisi yhden käytön jälkeen niin kyllä se silti ketuttaa. Tietystikään huono laatu ei varmasti päde ihan jokaiseen tuotteeseen mitä siellä myydään, mutta mulle on käynyt pari kertaa silleen :/

Mutta ihana kauppa se silti on! :D

Hanstu said...

Norsis: Oi voi, tuo on kurjuutta pahimmillan. Kivan jutun mennessä heti rikki tulee eka kiukku ja sitten surku :( Itse olen ilmeisesti onnistunut haalimaan sieltä parempilaatuista tavaraa, kun yksikään ei ole onnistunut vielä menemään rikki, mutta varsin totta se on, että noiden tuotteiden hinnassa on huuuuuuurjasti ylimääräistä... möö. mutta sais ne silti vähän levittäytyä helsingin ulkopuolellekin. möks. möks.

tintui said...

Mä ajattelin nyt olla sulle joulupukki tänään ja kertoa, että kyseinen ihana kauppa tulee SKANSSIIN keväällä!!!!!!

(Ainakin sinne haetttiin työntekijöitä Molin sivuilla).

Eli ainakin yksi sun toivomuksista käy toteen. :)

Ihanaa joulua!

Hanstu said...

Tintui: Wot, wot, wot? Nyt tuli joulu! Oi Tintui, pelastit päiväni :D Ihanaa joulua sulle kans!

Post a Comment