Hanstun joulukalenteri,
luukku 16


Vaikka jo vähän epäilinkin tämän kalenterin laatua, löysin sentään tänään oikein mukavan luukun! Siispä haaveilemaan vain! Hanstun joulukalenterissa kun ryvetään toiveissa katsellen *kröhöm* melkein päivittäin sellaisia ihanuuksia, joita ei Turusta taikka jopa koko Suomesta löydy.

Tämä kalenteri on Hanstun kirje joulupukille, sillä olen antanut periksi maailmanrauhan, kruununjalokivien, kilttien naapurien, koiranpennun ja ikioman kartanon toivomisen kanssa. Eletään sitten unelmissa ja toivotaan tällä kertaa runsaampaa valikoimaan maailmaan. Tai siis Turkuun.

16.12.

Muistan lämmöllä aikoja, jolloin sisareni opiskeli Englannissa. Joka kerta, kun hän tuli lomille Suomeen, pikkusisko suuntasi kiireellä isosiskon laukulle katselemaan tämän uusimpia vaatteita. Edessä oli aivan uudenlaiset merkit – sellaiset tuttavuudet, joista lähes kukaan kavereistani ei ollut edes koskaan ennen kuullutkaan. Kun sitten pääsin itse vierailemaan siskon luona, tutustuin ensimmäistä kertaa myös TopShopiin. Isosisko kertoi kaupan olevan mainio juuri alushousumäärätarjouksen vuoksi, joten niitä kotiutti kuuliainen pikkusiskokin.


Topshopista tuli virallinen matkakohde ja sinne on suunnattava aina silloin, kun vain sellainen eteen sattuu. Tukholman-reissuilla se on jo pakollinen pyörähtämispaikka ja kiitosta ketjulle on annettava vaaaaaaltavasta valikoimastaan, johon kuuluvat myös pienikokoisten ja pitkien tyttöjen vaatteet äitiysvaatteita unohtamatta. Hanstu myös tykkää kovasti TopShopin kengistä ja asusteista.

Olisin varmaankin aika onnellinen
tässä taskumekossa...

...taikka tässä ihanuusmekossa!


Eipä musta takkimekkokaan paha ole...

...vaan tämä kirjeen joulupukille
parhautta on lörppäteeppari, jonka
selässä ovat *ta-daa!*
SARVET!

***

In English:
Dear Santa,
The thing is that in my town
there aren't so many cool
places to shop, so could you
pleace bring me a nice
TopShop store?
It's the top place to shop
u know...

***


Kuvat/pictures

***

0 kommenttia:

Post a Comment