Hanstun joulukalenteri
luukku 11

Hanstun joulukalenterissa ryvetään haavemaailmassa katsellen päivittäin sellaisia ihanuuksia, joita ei Turusta taikka jopa koko Suomesta löydy.

Tämä kalenteri on Hanstun kirje joulupukille, sillä olen antanut periksi maailmanrauhan, kruununjalokivien, kilttien naapurien ja koiranpennun toivomisen kanssa. Eletään sitten unelmissa ja toivotaan tällä kertaa lisääsuloisia yksityiskohtia maailmaan. Tai siis Turkuun.

11.12. Alannah Hill

Oi, ettekö yllättyneetkään tästä luukusta? Kumma juttu. Australian lahja yksityiskohdille ja suloiselle tyttömäisyydelle, Alannah Hill, saisi jo valloittaa maailman – vaikka aloittamalla eksoottisesta Suomesta. Englannissa näitä ihanuuksia myydään kyllä muutamissa tavarataloissa, mutta Alannahin oma kauppa sen olla pitää!

Jos joku osaa vetää kaiken överiksi, se on Alannahin myymäläsuunnittelija. Tarjolla on punaista kokolattiamattoa, rokokoo-kalusteita ja myyjiä, jotka näyttivät siltä, että he olisivat lähdössä juuri laukkakilpaa katsomaan. Kaiken kruunaavat tietenkin Alannahin ihanat vaatteet, joilla on maailman suloisimmat nimet.
Vai miltä kuulostavat:
I'll trash you -neuletakki
Berk up -hiuskoriste
Starlight Starbright -hame
You must be crazy -nilkkurit
She's my mistress -alusmekko
Mama I'm coming home -hiuspanta
Don't drift away -mekko
I want to be rich -takki tai
I want a pony -hame?

Jos vain Alannah toisi myymälänsä Turkuun (I wish!), kävisin kaupassa hipelöimässä kaikkia suloisia pitsejä ja brodeerauksia päivittäin. Ehkä jäisin istumaan sellaiseen prinsessatuoliin ja väittäisin kuuluvani kalustoon.

***
In English:
Santa baby, just slip Alannah Hill to my town, for me
Been an awful good girl
Santa baby, so hurry down the chimney tonight.

***
***

0 kommenttia:

Post a Comment