Vaikuta väriviikkoon!

Turun Tilda haastoi minut viettämään kanssaan väriviikkoa. Kyseessä ei ole missään nimessä kokoväripukeutuminen, vaan määrätyn värin johdonmukainen esiintyminen vaatteissani kokonaisen viikon verran. Hieman haastavampaa se saattaa olla, mutta otan ilolla värit tylsään harmaa-mustan talvipukeutumiseni piristeeksi! Siispä pyydän Tildan tavoin teiltä apua: minkä seuraavista tarjolla olevista väreistä oikein valitsen? Äänestää saa sunnuntai-iltaan saakka kommenttiboksiin ja voittajaksi selviää eniten ääniä rohmunnut ehdokas. Missikisojen tapaan ehdokkaamme ovat numeroitu epäloogisen loogiseen ja täysin päästä arvottuun järjestykseen.

Ehdokas numero 1: KELTAINEN

Kirkuva kesäväri sopinee ehkä hieman paremmin muutaman rannalla vietetyn päivän jälkeen, mutta mitäpä ei bloggari yhden väriviikon vuoksi olisi valmis uhraamaan? Piristettä ei ehkä kaapistani löydy aivan seitsemän vaatteen verran, mutta asustein on helppo soveltaa.

Ehdokas numero 2: SININEN

Mustan ja harmaan voittokulussa sinisen sävyt ovat siirtyneet ilman sen suurempia syitä vaatekaappini perukoille. Tarjolla olisi sinisyyttä haaleasta söpöilystä tiukkaan turkoosiin. Saattaisinpa oikein repäistä ja pukeutua kokoväriasuun ihan innosta sinertäen.

Ehdokas numero 3: RUSKEA

Olimme ystäviä monen vuoden ajan ja jossain vaiheessa vaatekaappini näytti siltä, että se olisi voitu värjätä jossain padassa pelkillä luonnonväreillä. Tuon aikakauden jäänteet ovat yhä jäljellä ja palaan siihen aina toisinaan. Ruskea on siinä mielessä varsin armollinen tummaksi väriksi, että se saa jopa talvikalpean ihon näyttämään hieman pirteämmältä. Kokoruskea asu saa kantajansa näyttämään helposti kävelevältä kakkapökäleeltä, joten saattaisin piristää viikkoanne myös kokopökäle-lookilla.

Ehdokas numero 4: PUNAINEN

Entinen lempivärini on joutunut pikkuiseen boikottiin aivan huomaamattani. Kun hetken mietin, tiedän kuitenkin löytäväni komerostani montakin ihanaista punaista vaatekappaletta, eivätkä sävyerotkaan vaaleanpunaisen puolelle ole väriviikon aikana tuhmuutta. Jos punainen päätyisi voittajaksi, voisin aina myös turvautua paloautonväriseen huulipunaani!

Ehdokas numero 5: VIHREÄ

Vaikkei kuvasta ehkä huomaa, ovat siinä esiintyvät kengät aivan hennon mintunvihreät. Sesongin verran pyrin hamstraamaan tuota väriä kaappeihini mahdollisimman paljon, ymmärtämättä, ettei se ehkä aivan oikeasti ole värini (varsinkaan vaaleaksi raidoitetun hiuskuontalon kanssa). Olen onnistunut kahlaamaan lähes kaikki vihreän sävyt läpi ja sillä sopivan armejahenkisellä vihreällä on ikuinen paikka niin sydämessäni kuin vaatekaapissanikin.

***

Ja sitten vain äänestämään!
Värikästä viikonloppua!


***

In English:
I was challenged by another blogger to wear a certain
colour for a whole week. I have to decide
which colour I should wear and you can help me by
voting the colour you prefer
outta these five:
1. Yellow
2. Blue
3. Brown
4. Red
5. Green
Vote by leaving a comment to this post and on Sunday
the 10th I'll count the votes and announce the winner!
Thanks for your help! Have a great weekend!

***

7 kommenttia:

Duussi said...

Kokopökäle! Kokopökäle! :D Tai ehkä mieluummin kuitenkin sanon että... punainen. Joo, punainen. :)

Turun Tilda said...

Minä haluan nähdä keltaista! Suhtaudun kyseiseen väriin hyvin epäluuloisesti koska se ei sovi minulle, joten haluan nähdä miten se toimii tummalla (uskon myös ,että tyylitaidollasi saat siitä tyylikkään värin!)

Riehu said...

Kiva idea! Pyörittelin samaa ideaa päässäni tässä ja varmaan toteutankin sen jossain vaiheessa...mä äänestän keltaista, koska se piristää kivasti keskellä talvea!

Anonymous said...

Keltainen! Jo kaksi ensimmäistä lausetta luettuani ajattelin keltaista, ja sieltähän se löytyi edustamasta numero ykköstä.

Ps. Ostin Kismet Rasberry Cheesecake-patukan blogisi innoittamana, ja pakko sanoa että ei uponnut. Liian imelä. Yhh.

Hanstu said...

Duussi: Hih. Nyt näyttää siltä, ettei kokopökäle voita, mutta saatan tehdä tänne vielä sellasen mr Hankey the x-mas poop -tyyppisen kokopökälepostauksen ihan sulle, kun noin innostuit :P

Turun Tilda: Iiks. Nyt kasautu ihan kaameet paineet. Ehkä vietänkin täysin tyylitöntä keltaista viikkoa, jos k.o. väri voittaa :D

Riehu: Haastan sut mukaan ÄN-YY-TEE NYT! Eli vietä hei kanssamme kans väriviikkoa! Ite en tajunnut haastaa porukkaa mukaan, mutta seurassa väriviikko piristyy!

Anonyymi: Oi voi, kurjaa, jos sulla meni rahat hukkaan mun herkuttelujen vuoksi... :( Itse vedin sen loppuun kahvin kanssa, jolloin tietenkin makeus pääsi hieman tasoittumaan...

Hepa-Neiti said...

Mä sanon että keltanen koska itellä ei oikeen oo kun pari hassua keltasta juttua ja kuitenkin tykkään väristä niillä joille se sopii :) ja mikä piristää keskellä talvea paremmin kun keltanen!!

Chatrin said...

Keltainen tai punainen, hmmm... keltainen!

Post a Comment