Seven minutes to make your day!

Olen musiikkijumittaja. Miehen mielestä kuuntelen aina biisin puhki, omasta mielestäni vain inspiroidun muiden neroudesta. Kuten tämän kappaleen pianosovituksesta ja siitä upeasta hetkestä, kun bassokuvio tulee mukaan. Vaikka kappale on ollut päivittäisessä puhkikuuntelusta joulusta saakka, liikutun edelleen biisin puolessavälissä, kun se lähtee rakentumaan rauhallisesta pimputtelusta mahtavaa loppuaan kohti. Lopuksi rakastun yhä uudelleen ja uudelleen niihin muutamiin tahteihin, joissa jouset maalaavat turhan nopsaan kulunuiden seitsemän minuutin loppua. Repeat-nappi on ystävä.

4 kommenttia:

Anonymous said...

Vieläkö se jaksaa...huhuh!

Duussi said...

Olipa hieno biisi! Ymmärrän ihan täysin nuo kaikki herkistymisen hetket - ja tuli heti sellanen olo, että tähän olis huippua tanssia, siis ihan jotain koreografiaa. :) Jamie Cullumia on tullut kuunneltua aivan liian vähän, laitetaans soittolistalle. Kiitos! :)

Riehu said...

Joo, pidin! :)

Hanstu said...

Anonyymi: Minä renkuttaa tätä biisiä vai Jamie jammailla niin pitkään? :D (Vastaus kumpiinkin on: KYLLÄ!!!)

Duussi: Kyllä, Jamie on iiiiiiihana ja lahjakas ja kaikkee muuta sellasta kivaa :) Ymmärrän täysin tuon koreografiatarpeen, sillä useimmiten itse päädyn pomppimaan ympäri kämppää tämän tahtiin... Koreografia (ja ne tanssijan nilkat) ois kiva(t)!

Riehu: Jei! En fiilistele siis aivan yksin :)

Post a Comment