Oh, Deer!

Keltaisen väriviikon aloitus oli kultaisen helppoa, olihan kaapissa suhteellisen uusi tuttavuus, joka sattui joulukuussa jäämään Hanstun joulukalenterin jalkoihin.


Kai se sitten on totta, että hyvää kannattaa odottaa. Nähdessäni tämän Nanson mekon joskus alkusyksystä, olin aivan myyty. Tahdoin, tahdoin, tahdoin sen, vaan järkeilin ja jatkoin matkaani tyhjin käsin. Kun sitten järki oli kadonnut päästä ja suuntasin ostamaan mekkoa, ne olivat päässeet loppumaan. Tietenkin.


Joulukuussa suuntasin Penkolaan ja törmäsin peuraan! Mikä mukavinta, sen hintaakin oli alennettu, joten tästä kolarista selvittiin pienemmällä lompakon paikkailulla. Ja onhan tämä lopulta aikalailla järkevä ostos: mekon kun voi pukea jättämällä rusetin joko eteen taikka taakse, joten sain oikeastaan kaksi rikoomekkoa yhden hinnalla. Eikä ihan jokaisella tytöllä ole ikielävää bambilaumaa kaapissaan.

Päivän asussa...

...mekko/dress - Nanso
...sukkikset/stockings - H&M
...neule/cardigan - Lindex
...saappaat/boots - Seppälä by Hanna Saren
...laukku/bag - Vintage
...valaistus/lights - kateissa/missing

***

In English:
And so I started my Yellow week
with my dear Deer-dress by Nanso.

***

8 kommenttia:

NooranElämää said...

Aivan ihana kuosi tuossa mekossa! :)

Hanstu said...

NooranElämää: Kiitos :) olen aikalailla samaa mieltä!

Herttainen said...

Toi on niin ihana ja sopii sulle ehdottoman hyvin just tuo väri, en osais kuvitella sua siinä mun harmaassa koltussa. Mahtavaa kun ollaan bambimekkosamikset!

sannero said...

penkola on niin pirullinen paikka, joka kerta siellä on jotain ihanaa ja koskaan en lähde sieltä tyhjin käsin. Ja ihan liian usein siellä tulee käytyä, onneksi hintataso on sentään ystäväni :D

Hanstu said...

Herttainen: Kiitos kulta :) On kyllä totta, ettei voitais ollenkaan vaihtaa näitten värejä päittäin. En ihan osais kuvitella mun bambimekkoa sulle ja näyttäisin ihan kaameelta sun bambimekossa! Mahtia, kun on olemassa paljon värejä, joista voi valita parhaat päältä :) Tämä on siis virallista bambimekkosisaruutta!

Sannero: Niin totta. Julma ja ihana paikka! Just tän päivän lehdessä oli ilmotus, että siellä on jopa -50 % ale. Oops. Tarttis varmaan käydä siellä taas....

Riehu said...

Hyvä alotus väriviikolle, ihana peuramekko. :)

Hanstu said...

Riehu: Kiitos :)

Elina said...

Ihana mekko ja keltamustan yhdistelmä. Kuosin olen kuvassa nähnyt aiemmin, mutten ole katsonut niin tarkkaan, että olisin peurakuviot nähnyt.

Post a Comment