Jotain spesiaalia?


Väijyin tänään uutuushaukkana kaupan kylmähyllyn kohdilla ja iloiseksi yllätyksekseni Danonen sedät ja tädit olivat valmistaneet varmasti hyvin hyvin salaisella reseptillä ihan uuden omena-kanelirahkan. Päätin antaa Danonen edelliselle kausirahkalle – sille kurjuudeksi osoittautuneelle piparille (lue mantelikauhuesanssille) – anteeksi ja maistella iltapalakseni jotakin spesiaalia.

Vaan oi voi, kun avasin intoa puhkuen rahkan kannen, ei halukkuuteni tehdä tuttavuutta kaverin kanssa ollut enää läheskään niin suuri. Rahkan seassa oli kökkäreitä. Möö-möö-omppukökkäreitä. Kuulun kökkäreettömään koulukuntaan, joka jättää kaikki mahdolliset niljakkaat möykyt mieluummin syömättä. Itse rahka maistui aluksi ihan hyvältä, vaan...

...eipä tästä spesiaaaaaalista maukunautinnosta
aivan seesteisen ihanan iloiseksi muuttunut.

Onneksi lopputulos ei sentään ollut tämä, vaikka juuri ne omppukökkäreet maistuivat pikkuisen oudolta. Hiivaisilta, mikä lienee ei-toivottu maku rahkan kanssa. Tai sitten juuri keksin Danonen puolesta uuden kausimaun: hiivarahka! Mmmmm... Ihmekös, että pöllökin itkee kuvassa.

***

In English:
Tried a new quark by Danone today
but sadly they had ruined it with some
almost poisonous apples, or at least
really nasty ones.
I guess I'll stick to my old favourites
and try to learn that not everything
new is tasty even if it claims to
be something Special.


***

5 kommenttia:

Chatrin said...

Täällä kuulutaan myös kökkärettömään koulukuntaan. mun jälkkärinä toimii monesti Danonen vaniljajogurtti, ihana, kökkäreetön makuelämys.

Hanstu said...

Chatrin: Danonen vaniljarahka on ihan parhautta, samoin se vaniljajogurtti! tykkään niistä vaniljapilkuista ja kökkäreettömyydestä kovasti! Menin ostamaan jotain valion rasvatonta vaniljahirviötä ja se maistu niiiiiiin pahalle siihen hyvään jogurttiin verrattuna. Ihan ku se ois valkastua tavaraa, kun se oli ihan paperinvalkosta eikä sellasta vanhanajan vaniljan kellertävää :) no, hunajalla sekin jogurtti saatiin syötyä :)

Chatrin said...

Rasvaton vaniljahirviö kuulostaa eri kauhealta, ei siis Valion versiota mulle. Danonen jogu on hyvää, kun se on melkeen kuin rahkaa söis. Vaikka onhan se rahka vieläkin parempaa :P

Riehu said...

Jospa toi kökkäre-ällö oli omena-KAMELIrahkaa, niin kun mä ensin luin...:D

Hanstu said...

Chatrin: Jep, Danonen jogrtti opettaa tottumaan liian hyvän :) rahkamaista. NAM!

Riehu: LOL :D Kamelirahka on varmaan hiivarahkan kaveri?

Post a Comment