Graceful

Pilgrim oli pitkään Tanskan lahja Hanstulle ja hänen koruharakoille ystävilleen. Muutamien vuosien ajan oli aivan varmaa, että jokainen sai vuorollaan syntymäpäivälahjakseen jotakin Pilgrimin kukertavasta suloisuusmallistosta. Menestys oli aina taattu.

Jossain kummallisessa välissä miehekkeemmekin ymmärsivät Pilgrimin voiman ja kokoelmaa kertyi. Odotimme innolla aina uutta mallistoa sekä erityisesti Sokoksen hyperalennuksia. Loppurääppiäisissä mopo taisi karata ihan reilusti ojan puolelle.

Jotakin tapahtui. Suomeen tuotavaa mallistoa supistettiin ja hinnat nousivat taivaisiin. Korutkin käänsivät selkänsä kukertavalle romantiikalle ja tarjolla oli vain graafisia möykkyjä. Lahjatoiveet suuntautuivat muualle, vaikka pientä toivoa pyrittiin pitämään yllä edes väkisin. Ehkä seuraava mallisto olisi taas I-H-A-N-A...

...ja niinhän se onkin! Huokaus. Ei liene mikään ihme, että Graceful-korusarja kuiskii nimeäni. Jälleennäkeminen on ihastuttava. Tuntuu, kun olisin löytänyt vanhan ystävyyden uudelleen. Ja tämä on vasta kevätmallisto. Kesällä saatamme taas kulkea yhteisiä polkuja.


In English:
Pilgrim was my very favourite
jewellery brand for years and then
something happened. They just lost
their touch and I got bored.
Well, I'm nothing but bored now
cause I just found the most gracious
jewellery ever from the Pilgrim Spring 2010
collection. It's called Graceful.
How true indeed.

***

0 kommenttia:

Post a Comment