Shiny = HAPPY!

Ehkä saatoin pikkuisen ylireagoida taannoin erään vaateketjun surkean jakelun vuoksi. Siis ihan vähäsen vain. Mitäs ylimainostavat niitä yhteistyömallistojaan paikkakunnilla, jonne riepuja (tai popoja) ei saavu myyntiin ollenkaan.

Boikotiksi olin päättänyt vakaasti olla kyttäämättä niitä edes nettikaupan puolella. Olin päättänyt kääntää pääni muualle ja unohtaa hullut haaveeni ikiajoiksi. Onhan elämässä paljon tärkeämpiäkin asioita (kuten koiranpennun inttäminen).


Vaan siinä vaiheessa yhden naisen kannanottoni muuttui vaikeaksi, kun se rannekoru huuteli nimeäni nettikaupassa, ihan vahingossa. Se kiilsi kaikkien uutuuksien joukossa kirkkaimmin ja anteeksianto oli taattu.

Kotiuduttuaan mokoma on antanut jo niin monelle asukokonaisuudelle uuden elämän, vaan tänään se teki suoranaisen ihmeen. Yhdessä vanhan rintakorun kanssa Jimmy Choo for H&M -rannekoruni herätti sen lempparitunikan, joka on ratkeamassa saumoistaan, vielä ainakin tämän kerran henkiin! Väriviikko taitaa kiitellä ja kumartaa, sillä keltaiset vatteeni alkavat jo olla vähissä.


Kauhulla kammoan päivää, jolloin vielä joskus otan tuon massiivisen ranteeni panssarin käteeni ja huomaan kiillon muuttuneen pronssihtavaksi. Millä sitten herätellään henkiin vanhoja vaatteita?

Lemppareiden hyvästit ovat aina raskaat. Silloin sitä toivoisi olevansa kloonaustaitoinen. Toisaalta, jos sen taidon osaisin, saattaisin yhä kulkea siinä punakukallisessa mekossa, jonka äiti osti ala-asteikäiselle Hanstulle. Saattaisihan olla, että tämä rannekoru olisi tuonut siihenkin mekkoon elämää siitä huolimatta, että äiti poisti sen salaa kaapistani väittäen sen olleen jo muutaman koon verran liian pieni. Pyh. Aluksi vyötärö oli pudoettu, sitten korotettu ja lopulta empire.

***

Päivän asussa...

...tunika/tunic - 2nd hand
...leggarit/leggins - Vero Moda
...saappaat/boots - Hanna Saren
...paita/shirt - H&M
...laukku/bag - O.I.S.
...rannekoru/bracelet - Jimmy Choo for H&M

***

In English:
First I got rather pissed when H&M announced
that they're gonna sell the Jimmy Choo collaboration
collection only in tow cities in Finland. Especially
when neither of them was my city. Well,
it was rather easy for them to get my forgiveness when I
suddenly bumped into this bracelet in H&M-webshop.
It's a miracle maker! Like today it totally
lightened up an old, rugged and much loved tunic of mine!

***

0 kommenttia:

Post a Comment