"Ehkä on kauniimpiakin aikoja,
mutta tämä aika on meidän."
-Jean Paul Satre-

Leskeys vaanii taas kulman takana. Se ei tunnu tällä kertaa niin pahalta, sillä armaani matkaa Japaniin vain kuudeksi viikoksi ja lopuksi suuntaan itsekin Tokioon lomailemaan. Leskeyteni on katkeransuloista. Aika kuluu nopeammin ja jälleennäkemistä Japanin keväässä on hyvä odottaa.

Viimeisinä päivinä tahtoo ottaa toisen seurasta kaiken irti. Nauttia arjen pienistä asioista, kuten kullan laittamasta aamiaisesta tai mahdollisuudesta pitää kättä toisen kädessä ihan koska vain. Hovikuvaajaakin taitaa tulla aika iso ikävä.

En kykene pysäyttämään aikaa tai jäämään ikuisesti tähän viikonloppuun ennen lähtöä. Tahtoisin, että nämä tunnit kestäisivät ainakin niin kauan, että armaani olisi parahtunut nuhastaan. Tuntuu pahalta lähettää puolikuntoinen matkaan.

Ohjelmaan kuului jäähyväispäivällinen sukulaisten kanssa, jonka jälkeen käperrymme aivan kohta kissan kanssa sohvalle katsomaan elokuvaa ja syömään lohtumiesteni, Benin ja Jerryn herkkua. Moi vaan sullekin Cookie Dough. Juu. Sanokaa vaan käsipäivää varamiehelleni.


Päivän asussa...

...mekko/dress - 2nd hand, H&M
...sukkikset/stockings - H&M
...saappaat/boots - Aaltonen
...laukku/bag - vintage
...kauluri/scarf - ite tein/ I made it!

***

In English:
Next week my husband is leaving to Japan. Again.
Luckily he's staying there this time only
6 weeks... And then we'll meet up in Tokyo!
It's bittersweet.

***

9 kommenttia:

Riehu said...

no höh, kurjaa että joudutte eroon..onneks pääset sitten kuitenkin Japaniin lomailemaan! Kauluri ja keltainen koru=herkullista!

Anonymous said...

Mitäs miehesi muuten tekee, kun ilmeisesti matkustelee aika paljon?

Hanstu said...

Riehu: Jep, se on ihan tyhmää, että välillä täytyy erota... mutta tällä kertaa jälleennäkeminen on kyllä ihan parasta! Itseasiassa taittelin vain tuon keltaisen nauhan normaalin rintakorun alle ja lin itsekin ihan yllättänyt, kuinka hieno siitä tuli :) Kannattaa kokeilla!

Anonyymi: Mieheni opiskelee ja opintojen kohteena on Aasia. Reissuja sinne on kuulunut opiskeluun vaihtarivuoden ja harjoittelun verran. Nyt vuorossa on tutkimus gradua varten ja seuraavasta matkasta ei ole tietoakaan (huh!) :D

Merja said...

Sukkikset on loistavan väriset!

Kadehdin sua Japani-matkasta. Jos voisin päättää, seuraava kohteeni olisi Japani.. ja siellä Kioto.

Hanstu said...

Merja: Kiitos :) Tähän (haluttuun) sukkissävyyn päädyttiin vasta pukemalla kahdet väärän väriset sukkikset päällekkäin ja TA-DAA tuloksena oli haluttu sävy! :D

Viimeksi suuntasimme Japanissa myös Kiotoon ja se oli kyllä aivan upea paikka. Suosittelen siis haaveilun jatkamista! Kiotossa kohtasin elämäni ensimmäisen ostosalueen, jota en vain jaksanut kahlata läpi. Huh ja puh.Se oli SUURI!

Lupaan postailla kuvia myös matkalta. Toivottavasti se auttaa pahimpaan matkakuumeeseen... tai pahenta sitä :(

Herttainen said...

Onpas kauniin värinen kauluri ja hieno koriste siinä kiinni :)

Toivottavasti sakurat kukkisi juuri kun saavut Tokioon. Mutta voi olla että ne tulee vasta vähän myöhemmin. Mun sisko palasi Japanista harjoittelusta pari viikkoa sitten ja on ihan paskana. Vaikka se hakisikin sinne opiskelemaan niin se alkaisi aikaisintaan ens vuoden maaliskuussa. Oishan se kiva kun olisi hyvä syy käydä Japanissa ja kielitaitoinen opas paikan päällä, mutta silti tuntuu aika hurjalta jos toinen oikeasti rakentaisi sinne elämänsä. Sniif.

Hanstu said...

Herttainen: Kiitos :)

Toivotaan hieman nopeampaa kevättä, niin vastaanotto Japanissa saattaisi olla varsin kukikas!

Siskosi puolesta toivon, että hän pääsee sinne. Sun puolesta taas toivon, ettei pääse... On se meinaan ihan kaamea välimatka! Mutta toisaalta, kaikessa kurjassa on kivaakin, kuten siinä, että sisareni asuu Australiassa :) Olenpahan aina tervetullut maapallon toiselle puolelle!

Kerttu Palmunen said...

Jaksatko vielä kertoa mitä lankaa käytit ja monellako silmukalla aloitit. Neulottiinko tuo ihan peruspötkyläksi ilman mitään kavennuksia?

Hanstu said...

Kerttu: Täysin peruspötkylä se oli ja taisi mennä lankaa ehkä 2 ja puoli (tai 3) kerää. Lanka oli nimeltään Tempo, vaan nyt olen onnistunut piilottamaan kaulurin niin hyvin, etten löydä sitä laskeakseni silmukoita... Kun löydän, laitan sulle viestiä / tarkemman laskelman langan menekistä. Kuvassa se on taitettu ensin kaksinkerroin ja sen jälkeen vielä uudestaan "puoliksi". Todellisuudessa se olisi siis avattuna julmetun pitkä ja epäkäytännöllinen :) Otin siihen mitat kaverin Marco Polon sikakalliista kaulurista noin summamutikassa :)

Post a Comment