Toisena pääsiäispäivänä...

...etsin ulapalta pientä jääkarhua

...kahistelin kuivia lehtiä

...liikuin yksityisen rajoilla

...löysin tähdellisen paikan

...pujotin rusetin sormeeni, enkä muistanut mitään

...käänsin maailman ylösalaisin

...kesytin pajunkissan

...katsoin pintaa syvemmälle

...seurasin varjoani

...kurkistelin vieraiden koteihin

...löysin talviuniltaan heränneen karhun

...palvoin aurinkoa

...etsin laineilla kelluvien lauttojen seasta ikiomaa pingviiniä

...kadehdin tornitalon omistajaa

...ja jatkoin matkaa armaani kanssa Ruissalosta mutkan
kautta kotia kohti.

***

In English:
Today we went for a walk to the
island of Ruissalo. I just love the villas there.
They have it all: the sea, the sun and the
nature. I envy them for it. I do know
what I'd do if I'd win in the lottery:
a villa from Ruissalo it'd be! And not
just any villa, it should have a silly
tower too!

***

10 kommenttia:

Duussi said...

Ihan mahtavia kuvia! Taas! :) Tota ylösalaisin olevaa jäin oikeen tuijottelemaan. Hieno. Ja aika vaarallisen näköinen karhukin tuli vastaan :D

Hanstu said...

Duussi: Kiits :) Yritin nähdä Ruissaloa pikkuisen toisenlaisin silmin, kun aina kuvaan siellä kateuksissani kahta vaaleanpunaista unelmataloa :D Tuli sitten tuollainen otuskin vastaan. Antoi kerrankin luvan kuvan julkaisemiselle ihan ilman pyytelyä!

Riehu said...

Voi kun kauniita kuvia...ja nyt minäkin kadehdin tuon tornitalon omistajaa!

Hanstu said...

Riehu: Kiitos :) Voidaan kadehtia tyyppiä yhdessä, ei se kuitenkaan myy taloaan sellaiseen hintaan, että mulla siihen ois ikinä varaa. Nyyh ja möks. Jos ostat sen joskus, älä kerro!

Chatrin said...

Eilen paistoi aurinko ja mä lähdin ulkoiluttamaan kameraani. 10 metrin jälkeen tuli pilvet, eikä ne lähteneet enää pois. Se siitä ulkoilutuksesta sitten. Räpsin jotain harmaita kuvia muutaman, mutta ei löytynyt oikeen inspistä.

Kirjailijatar said...

Hauska postaus! Ja tuo kuva ylösalaisin olevasta maailmasta on hieno. Sitä joutui toden totta hetken tiiraamaan, että miten päin se maailma oikein makaa.

Hanstu said...

Chatrin: Oho! Meille kävi juuri päinvastoin. Aluksi kuvat olivat ihan harmaita ja tyhmiä, mutta yhtäkkiä aurinko pelasti kaiken :) Toivottavasti se aurinko paistaa teille tänään, meillä kun on harmaata :(

Hanstu said...

Kirjailijatar: Kiitos :) Se taitaa olla lempikuvani näistä, ellei sitten se juuri herännyt karhu voita... Mieleni tekee vaan niin kovasti digijärkkäriä... Syntyisi enemmän sävyjä ja syvyyttä.

Turun Tilda said...

Uskomatonta! Kävelimme juuri tuolla promenaadilla teidän retkeä edeltäneenä iltana! Minä piilottelin kumista kuoriutuvaa naamaani,yritin tuulettaa gradun takia ylikuumana käyvää keskusmuistiani, enkä tietenkään ollut kuvailutuulella.

Sen sijaan illan paras hetki oli kohtaaminen sitä pientä kioskia pitävän miehen kanssa. on muuten uskomaton turisija! Rupesi kauppaamaan meille Ekhem-tai mikäseoli-huvilaansa. Mies tietää tosi paljon huviloista, niiden asukkaista ynnä muusta Ruissalon historiasta. Ja kahvilan idea on hauska - saaristolaistapaan kahvia on kellon ympäri tarjolla. Saa ottaa ihan ite termarista eikä tarvitse maksaa välttämättä mitään. :)

Hanstu said...

Tilda: Heh, kyllä tää Turku on pieni paikka, kun bloggaritkin vaan kävelevät samoja reittejä :D

Se pullakahvilamies (tai no, kioskihan se on... eli pullakioskimies) on ihan mahtava tyyppi! Siihen ei kannata pysähtyä, jos ei ole aikaa, muuten tulee vaan kiire. Odotan vaan niin kovasti lämpimämpiä ilmoja, jolloin voi sitten ihan ajan kanssa jäädä haastattelemaan setää :) Voidaan vaikka mennä yhdessä mekkoja ulkoiluttamaan :P

Post a Comment