Harper’s Magazine 1963
photographed by Melvin Sokolsky






Kuvat/pictures:
Facebook / The Cool Hunter

See also
Mr Sokolsky's homepage

***

Osattiin sitä ennenkin. Silloin, kun Photoshop ei ollut vielä syntynyt. Väkisinkin sitä miettii, miten kummassa näiden tekninen toteutus on oikein onnistunut.

These pictures were taken long before Photoshop was born and they do make me wonder how on earth did they pull this bubble-photoshoot out. I'm impressed. So impressed.

***

5 kommenttia:

Unknown said...

Makeita kuvia kuvia.Nää on ollut varmaan tosi futurastisia silloin omana aikanaa..Olis joo tosi kiva tietää miten kupla saatu ilmaan kun ei mitään hihnoja näy tai sit on ollu tosi velho pimiössä.

Hanstu said...

Henrietta: Niinpä, varsin taidokasta työtä :) Jotenkin näiä osaa arvostaa ihan eri tavalla, kun tietää, ettei kuvia ole pystytty muokkaamaan yhtälailla kuin nykyään :D

Unknown said...

Näin on ja itse aikanani viettänyt ziljoonia tunteja pimiössä tietää kuinka arvokas taito oli jos osasi vedostaa laadukkaasti.Nykyää fotarilla tai jollain muulla ohjelmalla vähän vääntää ja korvaa sen monen tunnin työn hetkessä.Mutta kaikessa on puolensa.

Onneli said...

Oi, ihania ja hienoja!

Ja makeita kuvakulmia Tuomiokirkkoon edellisessä postauksessa.

Hanstu said...

Henrietta: Sama pätee oikeastaan kaikkeen työhön: kun ymmärtää ammattitaidon vaativuuden, sitä arvostaa tuhottomasti. Mun pimiötaidoilla ei vedosteltaisi hienouksia, mutta toisaalta eipä mun fotaritaidoillakaan mitään taidetta tehdä :) Siksi innostun aina suunnattomasti teknisesti upeista kuvista :D

Onneli: Niinpä :) Kiitos :)

Post a Comment