FCUK,
mikä alennusmekkotaivas!











Olen ollut aina mekkotyttö ilman luottomekkovalmistajaa. En ole kovinkaan merkkiuskollinen – ostan vaatteeni niiden istuvuuden, materiaalin ja mallin perusteella. Siihen typerään kysymykseen, mistä ostaisin vaatteeni koko loppuelämäni ajan, jos saisin käyttää vain yhtä liikettä, en osaa vastata. Harkintaan pääsisivät ainakin Tiger of Sweden (kauniiden leikkausten koti), Odd Molly (romanttisen hörhelötyylin mekka), Zara (monipuolisen naisellisuuden ilmentymä), Selected Femme (vaatteita, joissa on jujua) ja H&M (kukaan ei pysty samaan – ainakaan halvemmalla). Toisaalta parhaat löydöt tulevat kirppareilta (Tiger of Swedenin lempparimekko), eikä kaverien vaatekaappien aarteita, ulkomaanmatkojen löytöjä ja nettikauppojen alennuslaareja kannata unohtaa. 

Viimepäivien aikana mekkohaaveeni ovat suuntautuneet FCUK:n nettikaupan alelaarille. Miten kummassa tarjolla voi olla niin monta ihanaa mekkoa, etten osaa päättää, minkä niistä tilaisin. Tarvetta mekoille ei kaapistani tietenkään löydy. Halua hankinnalle on sitäkin enemmän.  Perustelujakin olen keksinyt jo: 
1. Graafisuutta ja paljetteja. Kiitos!
2. Harmaa lörppö on uusi musta. On, on.
3. Pyllyrusetti vie katseen... Pyllyn päälle?
4. Paljettipikseleitä. Voiko olla nörtimmin cool?
5. Linnunsilmäbrodeerauksia valkoisella. Ooooo!
6. Kato emmätajuu, miten toi on tehty. Tarvii nähdä se läheltä.
7. Valkeaa verkkoa ja pussitusta. Joo!
8. Punainen. Vetoketju. Kohtalokasta. Mulle!
FCUK, minkä teit. Onko tässä vihdoin luottomekkovalmistajani? Täytyy suunnata Stockmannille sovittelemaan. Sen jälkeen pikselimekko taitaa matkata luokseni. Onhan se niin ehdottoman kiiltävän käytännöllinen ja kaikkea :D

***
Kuvat/pictures:
***

0 kommenttia:

Post a Comment