Toinen häämatka

Terveisiä Tallinnasta, rujon kauneuden ja täydellisen värikylläisyyden kaupungista! Haahuilen täällä armaimpani kainalossa toista hääpäiväämme viettäen.

Mies osti yllätysmatkan ja minä yritän parhaani mukaan olla olematta matkanjohtaja. Mutku mä osaan kuuluttaa niin hyvin: "Hyvät matkustajat! Saavumme noin 10 minuutin kuluttua Tallinnaan. Maihinnousu tapahtuu kannelta 7. Pyydämme teitä ystävällisesti huomioimaan, että tupakointi on kielletty autokannella ja sisääntuloaulassa. Kiitämme teitä matkasta ja toivotamme teidät tervetulleiksi uudelleen!".

Lisäksi olen erityisen hyvä lukemaan karttaa, valitsemaan ruokapaikan, löytämään reitit ja pysymään aikataulussa. Tai sitten en. Tällaisen mies sitten sai. Myötä- ja vastoinkäymisiin. Toiselle, kolmannelle, neljännelle ja viidennellekymmenennelle häämatkalle.


***

In English:
My husband took me to Tallinn for our second
anniversary. To have and to hold.
To explore the city. Together. Forever.

***

2 kommenttia:

Unknown said...

Hyvää hääpäivää,pitäkää lystiä.Hyvä hoksaus tuo tokavimppa kuva,et kulje silmät ummessa armaimpasi kainalossa kuiteskaan.

Hanstu said...

Henrietta: Kiitos :) Tuijotan aina heijastuksia, seuraavankin postauksen tokavimppa kuva on heijastus. Tällä kertaa ravintolan ikkunasta vain :)

Post a Comment