Uutuus tutustu: Mellow Clouds

Maistelen aina mielelläni uusia herkkuja. Siitä huolimatta, että tuote saattaa olla sellainen, etten sitä ehkä muuten ostaisi. Kuten nämä Mellow Clouds -vaahtokarkit. En syö KOSKAAN vaahtokarkkeja, mutta tämän pakkaus oli niin söpskä, että vaahtokarkitkin kuulostivat maukkaalta ajatukselta. Niinpä siirryin turvallisiin kotiolosuhteisiin pienen testauksen pariin.


1. Katsellaan pussia epäluuloisena ja mietitään, minkä kanssa niitä kannattaisi maistella. Varmistetaan makuaistin täydellinen toimivuus juomalla vettä ja välttämällä voimakkaita hajuvesiä. Eristetään laboratorio erinäisistä elävistä poistamalla tyrkky kissa pöydältä.



2. Hetkellisen harkinta-ajan jälkeen tehdään kuppi kuumaa kaakaota maailman parhaaseen mukiin ja yritetään repäistä pussia auki. Todetaan, että siinä menee ikuisuus, joten vähän ahnaanpana henkilönä haetaan sakset paikalle.


3. Laitetaan muutama karkki lillumaan kaakaoon. Katsellaan, miten niiden molekyylit reagoivat kuuman kaakaon kanssa. Kun mitään ei tapahdu, todetaan, että kaakao on ehtnyt jo kylmetä. Lämmitetään kaakao uudestaan ja valmistaudutaan henkisesti maistamiseen.

4. Pyöritellään makuja ja koostumusta suussa. Todetaan, että kannattaisi varmaan myös maistaa pelkkiä vaahtokarkkeja yksinään. 

Tuomio: limaista, mutta maukasta. Karkit maistuivat kyllä paremmalta ennen kaakaossa lillumistaan, ollessaan vielä kuivia ja vaahtomaisia.

Mellow Clouds -vaahtokarkkien plussat ja miiiiiinukset

+ söpöläinen pussi
- hurjan vaikea avata ilman saksia
+ suklaavaahtokarkit maistutuivat
- kaakaosta tuli liian makeaa vaahtokarkkien kera
+ pussissa oli enemmän suklaapilviä
- vaniljapilvet olivat aika peruskamaa
+ käytetty vain luonnollisia aromeita

Lopputulema: 
Taitaa jäädä seuraavalla kerralla kauppaan, mutta kyllä tämä pussi tuli jo syötyä.

0 kommenttia:

Post a Comment