Päivän asussa...

...musta rusettineule - kirpparilöytö, H&M
...ruskea laukku - Friis & Co.
...vyö - Pieces
...70's farmarit -Vila
...tosi märät nahkakengät - Seppälä, mitäs laitoin ne loskakelillä päälle
...mahtavat lihakset olkapäänseuduilla - puhvihihat-jee-jee!

Muste rusettineule tarttui mukaani pari vuotta sitten Kodin Anttilan kirpparilta. Kyseessä on sunnuntaikirppari, joka pesiytyy talvisin parkkihalliin (kunhan kauppa ei ole sunnuntaina auki) ja kesällä myyjät löytyvät ulkoa parkkipaikalta. Sovitusmahdollisuudet ovat olemattomat ja luonnonvaloa maan alla ei ole. Ihastuin neuleeseen ja pulitin siitä muistaakseni 5 e. "Täydellinen", oli ajatukseni, kun pääsin sovittamaan sitä kotona. Kunnes... menin se päällä töihin. Mustaa röhnää oli kaikkialla - silmissä, korvissa, nenässä... Minne ikinä istuinkin, jätin selkänojaan mukavan mustan karvakasan. En antanut periksi. Enää paita ei pöllyä :)

Huonoja kirpparilöytöjä ovat...

1. Punainen huivi, veljekset Halonen. Päästää muuten väriä. Tuhoten kaiken. Väri kyllä irtoaa muista vaatteista pesussa, mutta esim. valkoinen neuletakki näytti about meikkivoiteeseen sotketulta päivän yhteiselon jälkeen.

2. Mustat nahkakengät, H&M. Koko: 37. Oma jalkani on kokoa 39. Mitä ajattelin? En vissiin mitään. Suunnittelin näitä tunikoiden ja legginssien kavereiksi. Joo, joo, nahka venyy. Eikä veny. Ja nää kengät puristaa... :(

3. Pinkki blazer, Your Face. Silkkiä. B-L-A-Z-E-R. Jutta Urpilainen. Mulla on pitkä selkä, malli on lyhyt. B-L-A-Z-E-R. Enhän mä edes käytä sellasia.

Onnistuuko kirppariostoksesi aina vai oletko tehnyt vastaavia virheitä? Ainakin Jutta-blazer ja Viljonkka-kengät taitavat päätyä takaisin kiertoon. Jos sitten käyttäisin stä värinpäästäjää vain tummien vaatteiden kanssa...

0 kommenttia:

Post a Comment