Kelpais mulle!


Marimekon uusi Virva Launon suunnittelema laukkukokoelma
löytyy osoitteesta www.marinuudetlaukut.fi.

Marin uusien laukkujen TOP 3
by Hanstu...
1. CLUTCH.
Kaikessa epäkäytännöllisyydessään tämä kirjekuorilaukku piristäisi kaikki elämäni päivät. En edes suuttuisi sille, vaikka kaikki maailman tavarat, joita aina mukanani kannan, eivät mahtuisikaan mukaan. Olisimme ikuiset ystävykset ja vähitellen vaatekaappini sisältö muuttuisi musta-kelta-valkoiseksi. Kuiskailisin sille salaisuuksiani ja päästäisin sen ehkä jopa tyynyn viereen nukkumaan. Vanhana mummona kaivaisin sen sisuksista pieniä lappusia, jotka olisivat täynnä kirjoituksia aurinkoisista muistoista.


2. LEATHER TOP HANDLE BAG
Mmmmmm.... punaista pehmeää nahkaa. Silittelisin uutta parasta ystävääni aina kesken työpäivän ja vaalisin sitä mitä parhaimmilla nahankäsittelyaineilla. Sateella käärisin sen päälystakkini sisään ja lohduttaisin sitä leivoksilla, jos sille tapahtuisi jotakin ikävää. En koskaan antaisi sen pyöriä jaloissani, vaan pitäisin sitä kuin uskollista puudelia aina sylissäni. Jottei punaiselle laukulle tulisi ikävä, ostaisin sen ystäväksi ihanaiset punaiset ajohanskat, juuri sellaiset, joita 1950-luvun tukahtuneet kotirouvat käyttävät ajaessaan Rolls Roycellaan pois murhapaikalta viehkeä hymy huulillaan.



3. BRIEFCASE
Voi pisnesmaailman pirteyttä! Vaviskaa värittömät tietokonekauppojen ylipehmustetut kannettaville tietokoneille tarkoitetut tylsyyslaukut, joiden parahin tarkoitus on toimia kissan lököilypaikkana. Tämän laukun myötä muuttuisin energiseksi. Kahdehdittavan hyväksi työntekijäksi, joka herää klo 5 aamu-uinnille, juoksee töihin, syö terveellisesti itsetehtyä ruokaa, tekee kaiken täydellisesti ja on vielä kaunis, ihana ja mukava! Ideani olisivat aina huipussaan, enkä koskaan puhuisi rumasti, nukkuisi pommiin tai örrimöykkyilisi kokonaista päivää, koska aamukahvi maistui pahalle.

Kaikki kuvat osoitteesta www.marinuudetlaukut.fi


5 kommenttia:

Anonymous said...

Toi punainen nahkainen bägi olis ihana ja sen kanssa juuri punaiset nahkakäsineet. :)

Mikaela said...

Ihania laukkuja tosiaan! Tein myös itse samantyylisen postauksen blogiini, tosin ennen kuin löysin ekaa kertaa tämän blogin. Todella mukavalta blogilta vaikuttaa, tulen varmasti toiste kurkkaamaan. :)

Hanstu said...

Pihla: Laitoin tämän marinuudetlaukut.fi -sivuston arvonnassa lempparikseni... Nyt sitten vaan voittoa odotellessa katsastellaan punaisia hanskoja :)

Roxy: Kiva kun kävit ja tykkäsit. Olipa hassua käydä blogissasi ja löytää samoja laukkuja hehkutuksesta :) Tulen käymään uudestaankin ja tervetuloa tänne!

Kerttu Palmunen said...

Mun suosikki Marin uusista laukuista oli violetin-musta-valkoinen Hobo. Ennenkaikkea kiittelisin Marimekkoa hyvästä mainoskamppiksesta. Homma aloitetiin tai alkoi jo alkuvuodesta antamalla Jenni Haukion käteen tuo Clutch. Nyt kun laukut vihdoin tulevat kauppoihin, niin tuotteet ovat jo tuttuja. Kamppiksen nettisivut olivat kivat. Nyt vaan odottelemaan sitä voittolaukkua, hakemus on sisällä.

Hanstu said...

Kerttu: Kamppis on kyllä hoidettu hyvin, kun Marimekon laukuista (jotka ovat ihan kivoja) on saatu TOSI kivoja :) Hobo on myös söötti, mutta ei päässyt Top3-listaan.

Post a Comment