Helmikuun parhaat...

...OSTOS: Friis & Co. hapsulaukku. Siitä huolimatta, että armaani kutsuu sitä kypäräksi, jota erinäisiä signaaleja pelkäävät käyttävät pienten päittensä suojaksi...

...TYRKKY: oma rakas kissani Anoushka. Joka ikinen kerta, kun kamera otetaan esille, siirtyy neiti kuvattavan jutun luokse, naukuu ja kehrää. Syntynyt tähdeksi?

...UUTUUS: Valion Vanilla -jogurtit, erityisesti se toinen maku (kinuski-päärynä), joka ei ole tässä kuvassa. Söin sen jo!

...PARASTA LUKEMISTA: Koululaisen muistikirja vuosilta 1956-57. Alkaa asemainoksella tyyliin "Antakaa pojillenne tilaisuus miehekkääseen, hermojen hallintaa ja käden varmuutta kehittävään harrastukseen. Valitkaa tästä luotettava harjoitusase...". Täynnä nippelitietoa ja parasta antia ovat entisen omistajan täyttämät kohdat. Kaikki tämä vain 1 e kirpparilta!

...KAUNIMISTUOTE: Dove Intensive Lotion, erittäin kuivalle iholle. Erittäin kuiva talvi-ihoni kiittää.

HERKKUJEN HERKKU: Froosh-smoothie. Nyt tiedossa on, että sitä pitäisi löytyä Stoccan kahvilasta ja ABC-asemilta. Tämä kappale on raahattu Helsingin rautatieasemalta. Sopivan paksua, muttei liian könttää, eikä koostumuksessa ole kökkäreitä. Täydellisyyttä. NAM!

...PARAS KOMEDIA: Extras Orlando Bloom -jakso. Ikuisena Orlando-fanina tykkään. Ikuisesti.

...PARHAAT ASUSTEET: Lindexin ihanat rusettiklipsit. Sisaruusväreissä, tietenkin!

...PARAS SO-LAST-SEASON: Me Naisten kuva Tomi Kannosta ja Susanna Indrenistä. "Tomi Kanto ja Susanna Indren vaihtoivat kihlasormuksia joulukuussa Dubaissa." ...samalla vaihdettiin huiveja, mutta koska Tompalla ei sellaista ollut, Sussu jäi ihan ilman. Hei come on! Tää vaaleenpunanen-on-niin-trendyy-miehellä oli trendyy joskus 9 vuotta sitten, kun miehille ilmestyi vaaleanpunaisia kauluspaitoja ja krakoja.

...PARHAAT LEVYT: Tuomo, Reaches Out For You & Lily Allen, Its Not Me, It's You! Näitä odotettiin, eikä turhaan :)

...PAHIN ÄRRIPURRI: Juttu NYT-liitteessä pojista, jotka rääkkäsivät kissaansa ja laittoivat videon nettiin. PRKL idiootti-ameriikkalaiset. Onni onnettomuudessa oli se, että muut käyttäjät kettuuntuivat hommasta niin, että tyypit jäljitettiin hakkeroimalla ja nyt he odottavat rangaistustaan. Ja kissa saa uuden kodin. Huh!

...LEFFA: Efter Bröllopet. En ehtinyt sitä aikoinaan nähdä leffassa, vuokrattavaksi sitä ei löytynyt, mutta tammikuisella reissulla Ruotsiin se löytyikin Femina-lehden välistä. Lehti on aika kökkö, mutta leffa ei! Kesti kauan, kunnes löysin sopivan välin katsoa leffan, mutta... WOW, kannatti!

...LAHJA: Ystävänpäiväpaketti armaaltani :)

...ODOTUS JA TÄYTTYMYS: H&M Home. Me likes. Me likes a lot!

...KIRPPARILÖYTÖ: lähes korkkaamattomat korkkarit 3 e!

...IHANUUSKAUPPA: www.anthropologie.com. Me wants to be rich.

...KOMMENTTI: "Tukiaisen tytöt ymmärtää yliluonnollisia, mutteivat ymmärrä, että näyttävät epäluonnollisilta." -ihana työkaveri, kun juteltiin Tuksujen vierailusta Marian showssa-

0 kommenttia:

Post a Comment