Heja Norge!

Åttå-drinkeron mainoksissa keikkuu Kjartan. Hassu-Kjartan. Homo-Kjartan. Napapaita-Kjartan. Hahmon takana on erityisen lahjakas norjalainen koomikko, Kristian Valen, jonka repertuaari on paljon yhtä seksuaalista vähemmistöä parodioivaa säätoimittajaa laajempi. Harvoin sitä nauraa vedet silmissä norjalaista komiikkaa. Vielä harvemmin sitä tuijottaa yhdeksän minuutin verran Youtube-videota. Kristian Valenin laulu vahvistaa säännön.

4 kommenttia:

Chatrin said...

Mä luulin, että mä olisin vihannut niitä Åttå-mainoksia, mutta toisin kävi, nehän on ihan parhaita! :D Ja niitä tulee suht harvoin, eli niihin ei ehi kyllästyä. Ainakaan vielä. Go Kjartan!

Hanstu said...

Chatrin: Aloin jotenkin "avostamaan" niitä Åttå-mainoksia entistä enemmän, kun googlasin hiukan tietoa koomikosta niiden takana. Kristianilta löytyi paljon muuitakin hassuja pätkiä Youtubesta, mutta tämä lauluhässäkkä oli ehdottomasti paras (ja helpoin ymmärtää!).

tiinamaria said...

Loistavaa imitointia. Mä oon ollut alusta asti kyllästynyt niihin mainoksiin. En oo vaan jotenkin päässyt "samalle aaltopituudelle". Täytyykin seuraavan kerran katsoa niitä vähän tarkemmin.

Hanstu said...

Tiinamaria: Kun näin ne mainokset ekan kerran aloin heti epäillä, ettei hahmoa ole vain keksitty niitä varten ja niinhän se oli. Youtubesta löytyy läjä tyypin sketsejä, joista osan ymmärtää, jos ymmärtää ruotsia ja osa menee ihan yli hilseen, kun setä vetää niin paksua norjaa :) lahjakas se kuitenkin on ja tämän videon nähtyäni olen sitä mieltä, että Kjartan on yksi sen huonoimmista hahmoista :)

Post a Comment