Brunssia!

Eilen käänsimme auton nokan kohti Turkua ja ystäviä. Vaikka arki alkaakin löytämään hiljalleen uransa Helsingin vilinässä, rakkaita ystäviä ja perhettä on ikävä. Lisähoukuttimena toimi vasta avatun Bossaliinan brunssi – pitihän sunnuntain kunniaksi päästä valmiiksi katettuun pöytään.

Ihanaiset bossaliinalaiset tarjoilivat croisantteja, pasteijoita, tuoreita sämpylöitä, juustoja, leikkeleitä, hilloja, jugurttia, marjoja, keitettyjä kananmunia, kahta salaattia, nakkeja, greippimehua, kahvia ja teetä. Minä otin miehen sekä ystävän mukaan ja tyhjensin parhaani mukaan notkuvaa pöytää.

Muutuinpa samalla talonomistajaksi, sillä ihana Ansu toi pikkuruisen tuliaisen Kroatiasta! Kokoa perusteltiin sillä, että voin piilottaa lukaalin, jos en tykkää siitä. Vaan minäpä pidänkin. Portaista ja ikkunoista, punaisesta katosta ja tuulahduksesta ulkomaiden elämää.

P.S. Melkein unohdin, että tarjolla oli myös ihan tajuttoman ihanaa omenahyvettä!


10 kommenttia:

Chatrin said...

Mmm, brunssia!

Hanstu said...

Chatrin: Ja hyvää oli!

Outi said...

Voi juku, oon kaipaillut sunnuntaibrunssia..kuinkahan hyvin tuonne pääsee rattaiden kanssa? Ja onko muutenkin semmonen vauvaystävällinen? :)

Hanstu said...

outi: Olen ehkä vähän huono arvioimaan paikan vauvaystävällisyyttä, mutta jos rattaat eivät ole hirmuisen leveät ja paikka ei ole tupaten täynnä, niiden kanssa luulisi mahtuvan ihan mukavasti sisään :) Syöttötuoli siellä ainakin on, mutta ihan varma en oo vaipanvaihtopaikasta. Eipä ole tullut sattuneista syistä sellaista katseltua... Toisaalta, jos sisko olisi täällä, raahaisin sen vauvoineen paikalle hetimiten! :D Käy vaikka päiväkävelyllä kurkkimassa isosta ikkunasta sisään :)

Pau said...

Tosi ihanan näköstä, mä olin itse niin täynnä edellisilan häätarjoiluista, etten olis a)mahtunut paikkaan sisään edes ja b) kyennyt syömään mmitään noista ihanuuksista :P.

Rattaista: olen käynyt Bossaliinassa kahdesti lapsellisen ystävän kanssa lounalla (mukana siis rattaat) ja silloin ovat hyvinkin sujahtaneet tilaan! Eli sunne vain! Brunssista en osaa sanoa, koska en ole vielä nähnyt miten täynnä se silloin on. :)

Anonymous said...

Eilen sunnuntaina olimme 1-vuotiaamme kanssa, iltapaäivällä jolloin ruuhkaa ei ollut. Poni-rattaat sujahtivat hyvin ovesta ja parkkeerasimme ne ikkunapöytämme viereen. Sisu-Petterillä (ja ohikulkijoilla) riitti hupia tämän tepastellessa edestakaisin ikkunassa, Bossaliinan tytöt sen sijan saivat lisäpuuhaa kuuratessaan suklaisia nenän- ja kädenjälkiä ikkunasta..

Hanstu said...

Pau: Oi voi, oltais voitu (taas) nähdä ihan vahingossa Bossaliinassa.

Mitä tuohon rattaat-asiaan tulee, brunssilla oli kyllä aika paljon porukkaa, mutta kyllä sopu sijaa antaa :)

Anonyymi: Hihii! Oi voi, multa jäi tuo performanssi näkemättä :) Eiköhän ne Bossaliinan tytöt pärjänneet, vaikka pääsivätkin vähän kuuraamaan performanssin jälkiä :D

Onneli said...

Mä haluan tuonne! Näyttää ihanalta ystäviesi kaffila.

Pau said...

Hei, Hanstu, milloin tuut takas tänne Turkuun? :) Bossaliinaan on tulossa viimeisimmän tiedon mukaan kaikkea kivaa uutta jännää..;) Sitte nähhään varppina!

Tällä kertaa oikoluen tämän oman tekstin, aika paljon noita painovirheitä edellisessani..

Hanstu said...

Onneli: Suosittelen, se on IHANA paikka!

Pau: Oi voi, en tiiä vielä :( Ja sit tiisailet vielä kaikella jännällä... O-ou... Kyllä me käymään tullaan, ihan varppina :)

Painovirheet on vaan merkkejä inhimillisyydestä :)

Post a Comment