Oh Frankie, you had me at 'Hello!'

Olen pikkuisen ihastunut. Lähes rakastunut. Katselen, selaan, katselen ja luen. Säästelen sitä. En ahmi kerralla kaikkea. Silitän paksua kantta ja hymyilen sille. Mille? Australialaiselle Frankie-lehdelle! Tai siis australialaiselle Frankie-lehdelle, joka matkasi luokseni Kaliforniasta.

Aloitimme Merjan kanssa lehtivaihdon muutama kuukausi sitten. Luokseni on matkannut neljä lehteä, kun toiset neljä on muuttanut kotoani uudelle mantereelle. Annoin Merjalle aika vapaat kädet lehtien valinnan suhteen ja nyt viimeisen lähetyksen Frankie osui napakymppiin. Vaan onhan uuteen rakkauteeni kuuluttava myös hieman dramatiikkaa: lehtivaihtokaverin muuton edessä mahtitoimintamme jäätyy ainakin toistaiseksi.

Lehden taitto on kaunis ja väljä.
Se antaa kuville ja tekstille tilaa hengittää.

Mukana on hauskuutta...

...herkkyyttä

...asiaa

...juliste!!!

...kalenteri!!!

...suloisuuksia

...kuvasivuja

...ja oivaltavaa asennetta!

"Ei ole rakkautta rakkaus, jos se muutoksesta muuttuu", runoili Shakespeare. Siksi harkitsenkin vakavasti lehden tilaamista. Tällaista inspiraatiota on saatava lisää. Ensinälkään Frankien blogimaiset nettisivut helpottavat. Kuitenkin nälkä kasvaa syödessä. Löysin tuolta jo kaksi ihanuuskirjaa ja täydellisen kalenterin. Voi rakkauttani. Voi Frankieta.

***

Australian Frankie magazine
is perfection.

***

3 kommenttia:

Riehu said...

No on kyllä söpösen olonen lehti. Muhun kolahti henkilökohtasesti tuo hieno viimesen kuvan asennepörrö. :)

Merja said...

:)

vähän arvelinkin että saattaisit tykätä...

Jospa ehtisin vielä yhden kappaleen lähettää. Saako tuota Suomesta?

Hanstu said...

Riehu: Asennepörrö on ihana, vaan lehti on niin täynnä vastaavia suloisuuksia, etten edes osaisi valita parhainta ihanuutta :) Suosittelen!

Merja: Kiitos kovasti! En ole ehtinyt koluamaan vielä Akateemisen lehtihyllyä Frankien varalta, mutta aikaisemmin se ei ainakaan ole silmiini osunut :) Olisi mahtavaa, jos ehtisit vielä lähettää yhden, olisin ikuisesti kiitollinen!

Post a Comment