Aikainen lintu

Viimeiset viikot ovat olleet minua vahvempia. Ne ovat heittäneet arkeni raiteiltaan ja muuttaneet pääni pohdintapajaksi. Sydän on ollut tunteita täynnä, joista päälimmäinen lienee haikeudesta huolimatta ilo.

On tullut aika levittää siivet uudelleen – muutamme armaani kanssa Helsinkiin. Vaikka työnantaja pysyy, työnkuva muuttuu ja laajenee. Olen niin iloinen, että voisin hyppiä paikoillani ja taputtaa käsiä suu leveässä virneessä noin 5 minuutin välein.

Ilo muuttuu nopeasti haikeudeksi, kun miettii eroa ystävistä ja sukulaisista. Oman kodin pakkaamista pieniin laatikoihin. Hähmäisiä harmaan sävyjä mustan ja valkoisen välissä. Aikaisen linnun on muututtava aikuiseksi.

***

koru/necklace - titi Madam
Eipä ihme, että tykästyin merkityksellisesti
lintuun, joka lentää kauas käkikellosta.

***

In English:
Bought this necklace by titi Madam. No wonder why,
cause it really seems
to represent me at the moment.
It's my time to fly. I just got a better job in another city.
I'm in love with
it all, and at the same time it makes
me a little bit sad. I'm leaving the best people behind
– my friends and family.
Luckily I'll have my
husband around again.
I hate when things aren't
all black and white.
There are so many shades of grey.

***

8 kommenttia:

Merja said...

Ai teilläkin muutto tulossa! Toivon että löydätte mieluisen kodin Helsingistä. Täällä ei vielä tiedetä mistä päin meille koti löytyy.. mutta ensi viikolla olen sielläpäin katselemassa :)

Hanstu said...

Merja: Kiitoksia, onnea kyllä tarvitaan! Toivottavasti tekin löydätte kodin. Tällä hetkellä mikään ei oikein miellytä tarpeeksi, vähiten ihanien asuntojen hinnat :( Olen punkannut puolet viikosta kavereilla ja puolet yksin kotona... Voi sitä onnen määrää, kun olemme kaikki kolme saman katon alla: armaani, kisu ja minä...

Elina said...

Tervetuloa Helsinkiin, toivottavasti täältä löytyy teille mieluisa kotipesä! Odotan innolla miltä kotikaupunkini näyttää sinun silmissäsi.

tiinamaria said...

Voi vitsi että olen sinulle kateellinen! Itsellänikin toiveet vetämässä muutosta Helsinkiin, niin paljon riippuu jatko-opintopaikan saamisessa tai sitten pitäisi löytää töitä sieltä jos ei tärppää. Mutta vihdoinkin päätin että nyt vain sinne eikä minnekään muualle, kun olen siitä viimeiset 10 vuotta puhunut.
Mutta toivottavsti jatkat kirjoittamista samalla innolla, pidän niin paljon tavastasi havainnoida arkea. Vaikka se ei enää olekaan omassa kotikaupungissa niin ainakin sitten tulevassa ;)

Ilona said...

Elinan tavoin odotan näkeväni, mitä kaunista löydät täältä (sinulla näyttää olevan taito löytää kauniita asioita). Tervetuloa!

Hanstu said...

Elina: Kiitoksia :) Odotan itsekin innolla Helsingin havainnointia näin blogin kautta..! Kohta mulle saakin vinkkailla ihanista paikoista!

Tiinamaria: Oi! Tsemppiä suunnitelmiin! Kiitokset kehuista :) Tulipas hyvä mieli :) Voin sitten havannoida sulle ihanat paikat valmiiksi, niin tiedät, minne tulevaisuudessa kannattaa suunnata nauttimaan kesäpiknikeistä jne... :)

Ilona A: Voi kiitoksia :) Kylläpäs täällä kommenttiboksissa on kivoja viestejä! havannointi jatkuu, mutta todennäköisimmin tilalle tulee uusi blogi. Tuntuu paremmalta ajatukselta aloittaa uusi aika uudelta pohjalta. Mutta siihen saakka tämä sivu pysyy iloisesti pystyssä ja pyrin päivittämään tänne juttuja useamminkin :)

Kirjailijatar said...

Onnea! Tiedossa siis uusia kuvioita ja vastuuta ja haasteita. Sehän on hienoa ja muutos tekee monesti hyvää. Onnea matkaan!

Hanstu said...

Kirjailijatar: Tuhannet kiitokset :) Summasit kaikki syyni muuttoon hyvin yhteen lauseeseen :D Muutosta odotellessa edessä onkin sitten muuttamista ja maalaamista. Bloginkin pariin tahtoisin palata useammin, vaan ei ole aika aina riittänyt... Viimeistään Helsingistä käsin sitten!

Post a Comment