Nurinkurista

Toimistossa on kuuma. Jalat liimaantuvat tuoliin ja sormet näppäimistöön. Kesästä huolimatta työt eivät hellitä. Ne eivät tunne tahmaantuneiden ajatusten tuskaa ja hullua haluani hypätä vaikka Aurajokeen uimaan. Ostaisin vielä jäätelön matkalla takaisin rannasta toimistolle. Sottaisin tärkeät paperit sulaneella jäätelöllä ja pesisin joen mudat tuoksuineen hiuksistani työpaikan vessan lavuaarissa. Kuivattelisin tukan käsipaperilla.

Todellisuudessa vilvoitukseni saapui jo viime kesänä Kreikasta. Sen kaulus muistuttaa moppia, eikä yksikään laskos tee oikeutta vyötärölle taikka muillekkaan naisellisille muodoille. Se on ryppyinen, valju ja täydellinen. Ommeltu niin hienosti, että kolttu kestäisi katseita myös nurinkurin. Juuri sellainen mekko, jossa on tilaa myös ajatuksille. Taskut täynnä jännittäviä uutisia, joita ei usko vielä todeksi itsekään. Asioita, joihin on tutustuttava ensin hieman syvemmin. Suunnitelmia, jotka kääntävät selän Aurajoelle.


***

Päivän asussa...

...mekko/dress - Crete
...laukku/bag - Global, 2nd hand
...sandaalit/shoes - Santorini

***

In English:
Bought this dress from Crete last
summer. It's sewed so well, that you
could turn it around and just wear it
like that. Some things have turned
around latelly. I wish I can keep up
with it all. Adjust and go with the flow.

***

5 kommenttia:

Chatrin said...

Ah, Kreikka <3 Ostin eilen juuri mekon, joka on A-linjainen, eli ei ollenkaan naisellisia muotoja hivelevä. Siinä ei paljon näy vyötäröä tahi tissejä, mut like I give a f*ck. ;)

Duussi said...

Voi, tuommoinen mekko on tärkeä olemassa tässä kohtaa. :) Josko ens viikolla ehtis nähdä, haluaisin kurkata tarkemmin sinne taskuihin...

Ilona said...

Mun selain varoittaa nykyään, että sun blogi voi olla vaarallinen (syyksi kertoo linkin tuonne Frankien sivuille, koska "sivut ylläpitävät haittaohjelmia"). :( Onkohan muilla lukijoilla esiintynyt vastaavaa?

Tulin tänne kuitenkin vaaraa uhaten, koska halusin lukea sun juttuja :)

Riehu said...

Mekko näyttää ihanan väljän rennolta, voi syödä vaikka viis jäätelöä putkeen eikä varmana purista! :) Ja kauniin värinenkin se on.

Hanstu said...

Chatrin: Kreikka ja A-linjaiset mekot ovat ihanuuksia :)

Duussi: Jep, pitää sopia pian tapaaminen! On aika paljon kerrottavaa :P

Ilona A: Huomasin saman tänään, kun olin menossa Frankien sivuille :( Poistin sen tuosta sivulistauksesta, toivottavasti ongelma katoaa!

Riehu: Kiitos :)

Post a Comment