K-E-S-Ä!

Oi onnellista aikaa. Kukkia ja kutiavia silmiä. Ainaista ulkoruokintaa. Mekkojen tuuletusta talven tauon jälkeen. Kirkkaita ajatuksia ja uusia suuntia. Kuumia jäähyväisiä sukkahousuille ja auringon paahdetta iholla.

Raukeita aamuja pehmeässä valossa. Lämpimiä iltoja ilman takkia. Aurinkoa ottava kissa, joka kellahtaa läähättämään eteisen varjoon. Silmuja, jotka kasvavat lehdiksi aivan silmissä kohisten.

Vielä minäkin kirkastun, kasvan ja tuuletun. Lähden retkelle, palatakseni takaisin. Nukun yöni linnassa ja tapaan kellon alla uusvanhan ystävän. Huomenna.

***

In English:
Feels like the sun brought
my life back!

***

13 kommenttia:

Pihla said...

Oi kesä, mutta missä pääskyset vielä ovat? 8)

Anonymous said...

Hei Hanstu!
Olin jo kantamassa Zaran kassalle vihreää t-paitaa, jossa on pöllöprintti edessä, mutta päätin sittenkin antaa sinulle mahdollisuuden, koska sinä ja tämä blogi tulitte heti mieleeni paidan nähtyäni. Eli lastenosastolla rullaportaiden vieressä roikkuu paita, joka ainakin meni mun päälle, miksei siis sunkin! :)

Hanstu said...

Pihla: Meille pääskyt jo saapuivat :) Tulisivat nyt teillekin!

Anonyymi: O-ou! Mahtivinkki! Kiitos siitä! Täytyykin suunnata Zaraan ostoksille :D

Mari said...

Ihania kesäisiä kuvia ja kesäisiä ajatuksia. Kyllä ihan mieli lepää kun näitä kuvia katselee :)

Hanstu said...

Marika: Oi kiitos :)

Taika said...

Keltavuokkoja? Onko kuvat otettu ihan Turussa? Harvoin noita kaunokaisia näkee.

Hanstu said...

Taika: Turun seudulla :) Tiedän vain yhden paikan, jossa keltavuokkoja kasvaa. Silti ihastun niihin joka kevät uudelleen, kuin en olisi koskaan ennen nähnytkään :D

yellow said...

Jos ikinä kyllästyt tuohon mekkoon, haluan ostaa sen. Ja vaikka et kyllästyisikään, haluan sen silti. Huoh.. Olen yrittänyt etsiä kukkamekkoa. Tuo olisi täydellinen. Noniin, kiva mekko sulla. =)

Hanstu said...

yellow: Hihi. Olen täydellisen rakastunut mekkooni ja se on vuoden vanha Matthew Williamson for H&M -tapaus, joten en voi edes neuvoa sinua H&M:lle ostamaan samanlaista. Täydellisen kukkamekon löytäminen on vaikeaa... Minulla meni vain 25 vuotta, kunnes löysin tämän :) Tsemppiä etsiskelyyn! Jos sitten joku päivä kyllästyn kaikesta huolimatta mekkooni (tai olen kamalissa rahavaikeuksissa) myyn mekon sinulle :D

yellow said...

Noniin, käännetään veistä haavassa. Mulla on aurinkolasit ja toppi tuosta kokoelmasta. Miten H*tissä olen missannut tuon.. jei jei.. ehkäpä alan loputtoman ebay-selailun tms. innostavaa. Onnittelut eniveis. =)

Hanstu said...

Yellow: Itse metsästin tätä aika huolella vuosi sitten, joten älä turhaan piiskaa itseäsi, vaikka olisit missannutkin mekon... Lupaan pelastaa sulle vastaavan, jos sellainen tulee joskus jossain vastaan..! Lycka till e-bayn kanssa :) (vaikka alun tahmeuden jälkeen siellä kuluu kyllä äkkiä paaaaaaaaljon aikaa)

yellow said...

=) Tiedän, muuten mistä se johtuu, että ohi meni ja lujaa. Katsoin mainoskuvat. Enkä edelleenkään niiden perusteella olisi kiinnostunut. Sun päällä tuo on kaunein mekko. Seppelekin on tosi kaunis. Ensimmäiseksi tuli ikävä suomen kevättä kun näin nämä kuvat.

Tervetuloa muuten pk-seudulle. Voin kutsua sut joku kaunis päivä loppukesästä koffin poistoon syömään mansikoita ja juomaan skumppaa. Ja sä voit pukea mekkosi. =)

Hanstu said...

Yellow: Itse kyllä innostuin jo mainoskuvista: http://hanstu.blogspot.com/2009/05/matthew-williamson-for-h-vol.html

Suomen kevät on ihan parasta! :)

Kiitos, on tämä muutto aika jännä juttu... En kyllä tiedä uskallanko tulla mekkoineni kanssasi piknikille, jos joudun lähtemään sieltä vielä ilman ihanuusmekkoani :D (muahahahaha)

Post a Comment