Täytetty

Mitäs sitten tehdään, kun blogi ilmoittaa tallennusrajan täyttyneen? Minä annoin viikkojen kulua. Yritin keksiä uudelle osoitteelle nimeä, hahmotella ulkoasua ja lopulta jäin välitilaan. Joku julma oli keksinyt kaikki nimet ennen minua, avannut blogin ja kirjoittanut sinne yhden vaivaisen tekstin viisi vuotta sitten.

Tekohengityksenä päätin poistaa vanhoja tekstejä. Josko sitä tilaa ilmaantuisi näin lisää.  Antaisi aikaa miettiä uutta alkua paremmin.
Hetken ehdin jo murehtia, löytääkö kukaan uutta blogiani. Sitten taas muistin, että bloggaan kirjoituksen vuoksi. Rakkaudesta tarinointiin. Tämä blogi on täyttänyt tarkoituksensa. Kohta on uuden aika.

8 kommenttia:

Akissfromthepast said...

Voi ei.. miten äkkiä tämä tili tuleekaan täyteen? ihan tyhmää.. uusi blogi on aina uusi, ja entistä olisi hauska käyttää, kun osoitekin on tuttu. kummallista että tilaa ei saa lisää.. ehkäpä poistaminen auttaa..

Hanstu said...

akissfromthepast: Tilaa saa kyllä lisää, mutta se on maksullista... Olen itse kaipaillut jo uuden nälöistä blogia ainakin viimeisen puolen vuoden ajan, joten nyt on aika laittaa ajatukset kasaan ja pystyttää uusi blogi. Poistaminen näytti auttavan, mutta toisaalta olen sen verran innostunut uudesta alusta, etten haluaisi jäädä kiinni tähän vanhaan liiaksi :) Tuntui vain hassulta, kun loppusysäys uuden aloittamiseen tuli täältä vanhasta ihan pyytämättä.

Aquila said...

Ajattelin vain tulla kertomaan, että odotan innolla sun bloggaamisen jatkoa myös uudessa blogissa, jos ja kun sellaisen pystytät :)

Joskus muinoin, kun aloin Listin' lifea seurata, luin aika kauan blogisi nimen väärin: minulle se oli Listenin' life. Jollain tasolla tämä outo nimikeksintöni kuitenkin edelleen sopii just sun blogin nimeksi. Mulle tämä blogi on nimenomaan ennenkaikkea sitä elämän kuuntelua: pieniä, ihania havaintoja ^__^

Onneli said...

Lisämaksu on aika pieni. Toinen vaihtoehto on luoda toinen blogikirjoittaja, sillä kuvatila on käyttäjäkohtaista. Eli teet toisen tilin kirjoittamaan blogiasi ja kas, tila alkaa alusta. Vaikka edellistäkin blogia kirjoitin 2,5 v ja kuitenkin joka päivä ja paljon kuvia, ei tila ollut puoliksikaan täysi. Pienensin kuvia ennen kuin latasin ne bloggeriin, ehkä siinä syy.

Tai sit tietty jos muutenkin haikailee uutta niin perustaa uusi blogi. Mutta silloinkin tärkeää luoda sille myös uusi kirjoittajatili.

Hanstu said...

Aquila: Kiitos, on ihanaa kuulla, että joku tykkää :)

Haha. Tämän blogin nimi tuli ihan lonkalta ja myöhemmin harmitti kamalasti, etten miettinyt sitä sen pidemmälle. Onkin vielä hauskempaa kuulla, että jollekulle se on vääntäytynyt ihan muuhun (ja aika sopivaan) muotoon! Havainnot tulevat toki jatkumaan, oikeastaan eniten tässä vanhassa on vain risonut tämä blogin ulkomuoto. Uuden kanssa on helpompi aloittaa alusta :)

Onneli: Jep, olen lataillut kuvat aika suurina tänne – oma vika siis, kun en ole jaksanut pienennellä :( Harkitsin tuon toisen käyttäjätilin luomista tälle blogille, kunnes tulin siihen tulokseen, että uusi pohja = parempi mieli. Tein tässä jokin aika sitten salasanallisen portfolioblogin itselleni ja tykästyin uusiin pohjiin niin, että tahdon tehdä myös kivan julkisen blogin. Haluaisin, että blogin nimi, osoite & sähköposti ovat loogisesti samat, joten siksikin uusi käyttäjätili tulee varmasti tehtyä :) Nähdään uusissa ympyröissä, kunhan keksin nimen, jota muut eivät ole keksineet...

Turun Tilda said...

Annathan sitten pienen vinkin siitä, miten sinut tulevaisuudessa löytää :)

Hanstu said...

Turun Tilda: Jepu, uutisoin täällä, kunhan uusi osoite selviää :)

Chatrin said...

Avaat listinlife.blogspot.com ja alat bloggaamaan taas! Miss u.

Post a Comment