Get rich, or die trying

Löysin tänään Elämäni Tuolin. Tai olihan niitä paikalla useampikin. Niin monta, että olisin voinut asetella ne lentämään ympäri Elämäni Ruokahuonetta – jos vain minulla olisi sellainen. Nyt Yrjö Kukkapuron Skaala-tuoli lentelee pitkin poikin ajatuksiani. Tarkennettakoon ihastuksestani sen verran, ettei mikä tahansa Skaala kelpaa, vain Helsinki Secondhandin Jenni Tuomisen grafiikalla verhoillut yksilöt. Hintaahan ihanuudella on toki, sellaiset 500 euroa. Olen äkkirikastumisen tarpeessa, tai ehkä tarvitsen vain elämän – ja pari pöllöä tuolia.

7 kommenttia:

Oola said...

Ihana tuoli!

Hanstu said...

Oola: En vois olla enempää samaa mieltä :D

Orava said...

Hävisköhän mun aiempi viesti.. No, jokatapauksessa päädyin tänne eilen ensimmäistä kertaa ja on kyllä kiva blogi! Ihania kuvia ja upea tyyli sulla :)

Ps. Mullakin on kaksi devon rexiä

Neitimys said...

Aivan ihana! Nyt vaan sitä lottovoittoa odottelemaan (jos sitä alkais edes ylipäätänsä lottoamaan :D)! (:

Hanstu said...

Orava: Taisi hävitä, kun en ole sellaista aikaisemmin ainakaan nähnyt :( Kiva, että päädyit tänne, TERVETULOA siis! Ja kiitokset kehuista, on aina hyvä kuulla, että juttuni uppoavat muihinkin, teen tätä nimittäin ihan vain itseäni varten ilman sen kummempia suunnitelmia. Devon Rexit ovat ehdotonta parhautta. Meillä on tuo yksi 10-vuotias neiti ja kovasti tekisi mieli ottaa toinenkin... Ehkä myöhemmin sitten :)

Neitimys: Jep :) Me voitettiin joku aika sitten 10 € lotossa, mutta ei se kyllä hirveesti auta noiden tuolien hankinnassa..!

Kirjailijatar said...

Pari pöllöä tuolia kuulostaa just hyvältä. Me ostettiin juuri neljä vanhaa koulutuolia, jotka maksoi yhteensä 20 euroa. Se oli hyvä sijoitus :)

Hanstu said...

Kirjailijatar: Eikä! Mahtia! Tuosta ei sijoitus parane... Ajattele vain, montako vanhaa koulutuolia yhden pöllötuolin hinnalla saa... :D Huono ajatus. Minne ne kaikki oikein laittaisin?

Post a Comment