Aikamatkailua, balleriinoja, vieraita ikkunoita 
ja valkoisia sukkahousuja



Tänään harmistuin siitä kaikesta, minkä olen joskus tuntenut, mutten muista enää. Tunsin kappaleen olevan barokkia, mutten osannut kertoa siitä enempää. Tiesin sävelten kulun, harkitut tauot ja rivien väliin jäävän tarinan. Etsin toista kappaletta löytämättä sitä, kävin 1900-luvun alun Atgetin Pariisissa ja tuijotin naapuruston jugend-talojen ikkunoista häpeilemättä sisään. 

Klassisessa mielentilassani muistin valkoisista sukkahousuistani ne kerrat, kun hypin balleriinana omassa huoneessani. Viulistia minusta ei tullut, eikä balleriinaakaan, mutta balettiin lähden joulukuussa. 1900-luvun alun Pariisiin taidan palata heti, tuon kirjan kuvat vievät hetkessä mennessään. Klassista musiikkia herättelen vähitellen. Ehkä ensi viikolla muistan etsimäni kappaleen nimen.

***

Päivän asussa...
...paita/shirt - Seppälä
...hame/skirt - Sonia Rykiel Pour H&M
...sukkikset/stockings - Seppälä
...sukat/socks - H&M
...vyö/belt - Saba, Australia
...kengät/shoes - Bianco
***

Kuvat kirjasta / Pictures from a book:
Atget's Paris

***

2 kommenttia:

Akissfromthepast said...

Heippa! täähän on kiva blogi ja tosi makee toi sun otsikko tuolla missä pöllö :) ja nää pariiskuvat <3! taidanpa tulla toistekkin visiitille:D

Hanstu said...

akissfromthepast: Moips! Kiva kun päädyit tänne, tervetuloa vaan uudestaan! Olen blogannut alusta asti tuon pöllöbannerin kanssa ja itse olen jo aivan täynnä sitä, joten on kiva kuulla, että se uppoaa vielä muihin :) Olen ottanut nuo Pariisikuvat kirjasta Atget's Paris. Se on vaan IHANA kirja. Suosittelen!

Post a Comment