Mansikkapellolla maistelemassa

On taas maistelun aika. Tällä kertaa näppeihini jäi pussillinen suklaakuorrutettuja mansikoita. Mutta nämä mansikat eivät ole aivan tavallisia... ne ovat kuivatettu jäädyttämällä!

1. Maltoin jopa kuvata pussin ennen ahmimisen aloittamista. Testiolosuhteet olivat realistiset, sillä ympärillä oli paljon hälinää ja hässäkkää sekä vieraita makuja ja tuoksuja. Biisi "Fields of Gold" olisi sopinut taustamusiikiksi, mutta suklaaseen keskittyneenä en jaksanut hakea sitä YouTubesta taustalle soimaan.

2. Pussi aukesi helposti ja siinä oli sellainen Minigrip-tyyppinen ratkaisu, jolla sen sai avattua ja suljettua uudelleen ja uudelleen ja uudelleen. Pallerot olivat isompia kuin suklaarusinat ja hassun kevyitä kokoonsa nähden. Olisin vielä voinut vaikkapa letittää tukkani ja pukeutua Laura Ingals -mekkoon ja hattuun, jos olisin omistanut sellaiset.

3. Njäh, unohdetaan teemapukeutuminen ja siirrytään maistelemiseen! Totesin, että kivoin tapa mussuttaa näitä oli haukkaaminen. Jäädyttämällä kuivattu mansikka maistui kesälle ja koostumus oli hartsimainen. En ole pitänyt ennen näiden mansikoiden tapaamista ollenkaan säilötyistä mansikoista, mutta nämä olivat aivan omaa luokkaansa :) Belgialaiseksi todettu suklaa maistui myös.

Plussat ja miiiiiiiinukset...

+ kiva ja kätsä pussi
- kova hinta 3,09 €!!
+ makoisa maku
- näitä oli liian vähän
+ mansikan koostumus oli ihana
+ suklaakin maistui


Tuomio:

Taidan ostaa uudestaankin, kunhan ensin löydän sen Laura Ingals -puvun, Fields of Gold -biisin ja kadonneen kesän!


2 kommenttia:

Pihla said...

Oih! Noitahan vois herkutella viikonloppuna!!! Mut raaskiiko antaa virpojille...juu..ei..juu... (pohtii)

Hanstu said...

Ei kannata antaa virpojille, ahnaat lapset vievät vielä koko pussillisen mennessään!

Post a Comment