Don't get manic - get organic!

Organic cotton, tuo hyvänmielen materiaali on tainut tulla jäädäkseen. Olen ristiriitainen viherpiipertäjä, sillä tiedän, etteivät tekoni ole aina todellakaan pienennä ekojalanjälkeäni. Varmaa on, ettei ekopuuvillatuotteita ostamalla maailma pelastu, mutta onhan se eettisempää kuin ihan vaan riistoplantaaseilla hypermyrkyin kasvatettu puuvilla. Itse olen tavannut Organic Cotton -merkein varustettuja tuotteita ainakin Zarassa, Seppälässä, Vilassa, H&M:lla, Roxylla... ömm ja siinä ne sitten olivatkin. Kun vain kaupat infoaisivat aiheesta hieman paremmin, eivätkä piilottaisi niitä riistopuuvillatuotteiden joukkoon...

Organic Cotton TOP 3
by Hanstu

1. Roxyn teeppari. I-H-A-N-A-N asuttavan pehmeä tapaus. Nyt tiedän, minkälainen suhde vauvoilla on unirättiin, sillä haluaisin mennä nukkumaan tämä poskeani vasten.

2. H&M perustrikoo. Omistan näitä 2 samanlaista, koska malli, materiaali ja pituus ovat täydelliset! Omistaisin vielä kolmannen ja neljännenkin, jos löytäisin tällaisia vielä kaupasta.

3. H&M tunika. Ainut Organic Cotton tuote, jonka olen ostanut siitä huolimatta, ettei se ole hyväiltävän pehmeä. Röyhelöt ja pikkumyykaapumaisuus käänsivät askeleeni kassaa kohti. Taskuista tuote saa myös pikkuisen lisää plussaa.

P.S. Jep, tiedän, että maailma pelastuisi paremmin, jos vaihtaisin hehkulamput energiasäästölamppuihin, jättäisin hyperpitkät suihkut väliin, käyttäisin tiskiveden kukkien kasteluun, ostaisin vähemmän, sammuttelisin valoja enemmän, suosisin enemmän lähi- ja luomuruokaa tuhannesta muusta järkevästä ekoteosta puhumattakaan. Kai niistä pienistä puroista syntyy lopulta suuri virta?

0 kommenttia:

Post a Comment