Kanteleen kutsu


Se soi jo kulhoissa, kupeissa, pyyhkeissä, purkissa, tuolien päällä ja esiliinan helmoissa, enkä silti taida saada tarpeekseni.  Keittiömme on vallannut kansallisromanttinen tunnelma, josta löytyy tietenkin pientä asiaan kuuluvaa kaihoa. Miksi kummassa Marimekko poisti Sanna Annukan Kanteleen kutsun valikoimastaan? 

Niinhän sitä sanotaan, että hädässä ystävä tunnetaan. Perjantaina kokoelmani kasvoi vielä tarjottimella, kun ystävän myöhäinen syntymäpäivälahja ennätti luokseni. Vielä etsiskelen viimeisiä alennettuja rippeitä ja mietin, onko kolme vai neljä metriä Taikamyllyä liikaa vai liian vähän. Hölmö, mutta valitettavan pakollinen kysymys, kun ostaa kangasta varastoon poiston kynnyksellä.

4 kommenttia:

Akissfromthepast said...

Ai se kanteleen kutsu on poistunut valikoimista? aika jännä, se oli musta ihan klassikko ainesta :) tykkään itsekin siitä kuosista.

Hanstu said...

akissfromthepast: Samaa mieltä, mielestäni kuosi oli hyvin marimekkomainen ja raikas klassikko. Vastaukseksi sain Marimekon myymälästä, että kuosi tehtiin vain Kalevalan juhlavuotta varten, mutta vielä aion huudella Marimekon palautelaatikkoon. Harvoin suhtaudun asioihin tällaisella tarmolla, mutta päätös poistaa Sanna Annukan suunnittelemat ihanuudet mallistosta on mielestäni aivan älytön :S

tiinamaria said...

Yhdyn mielipiteeseen. Itselläni on juuri tuosta mustavalkoisesta kankaasta ommeltu puolihame. Se oli pakkosaada, kun näin kuosin ensimmäisen kerran. Harmi vain etten tiennyt tuosta kuosin poistumisesta ja heräsin liian myöhään :(

Hanstu said...

Tiinamaria: Oo... Puolihame! Mäkin haluan! Heräsin kanteleen kutsuun itsekin aika myöhään, mutta vinkkinä voin kertoa, että ainakin Hakaniemen kauppahallin Marimekosta löytyy vielä muutamia Kanteleen kutsu -tuotteita ja sitä ihanaista kangastakin! Täytyykin lähettää se valittelukirje Marimekolle, olin päässyt unohtamaan kaiken muun keskellä tämän tärkeän asian :)

Post a Comment