Hirvivaara

Tai ehkä sitä pitäisi kutsua joulukuusivaaraksi...

...sillä joulukuusenkoristeesta tämän korun idea lähti!

Mukaan lisäsin vanhan toimettoman ketjun, jonka lukon
kiinnitin reikään, josta entinen ripustusnauha meni...

...ja se tyhjä lenkki pääsi suoraan sarveen!

***

...joulukoriste - Sokos (3,95 e)

...ketju - Hanstun koruvarastot (ilmaista!)

...tyytyväisyys - tapissa
(omahyväistä myhäilyä maanantain kunniaksi)

***

In English:
I just made this necklace by using
an old chain and a new Christmas
decoration reindeer which is
ment for X-mas trees!
Me likes. A lot.

***

5 kommenttia:

Unknown said...

hauskaidea,tuo muistuttaa titimadamin koruja :)

Anonymous said...

kerta toisensa jälkeen totean että herran jestan sulla on i-ha-na blogi! pidän kovastikovasti tyylistäsi ja tavastasi kertoa asiat! esim. viimekertainen postaus vei jalat alta, pidin valtavasti! toivon ettet lopetan koskaan :) ..ja aivan mahtava hirvikoru, joudun ehkä jossain vaiheessa kokeilemaan jtn samankaltaista itsekin..

Hanstu said...

cutiepie: Ne mulle tuli hetiheti mieleen, kun näin pelkän joulukoristen, joten totesin idean nyysimisen olevan paikoillaan :)

Anonyymi: Voi kiitos! Ihanaa lukea, että juttuni uppoavat! Tulipas nyt hyvä mieli ja hymyilytys :) Kokeile ihmeessä tuon tyyppisen korun tekoa, aikaa siihen meni vain hetki ja kannatti ihan varmasti! (meillä töissä eräs blogiani lukeva kysyi, olinko hankkinut korun Kui?-kaupasta ja hämmästys oli suuri, kun vastauksena oli: "Eiku väsäsin ite joulukoristeesta!")

Nipsuliini said...

Minäkin tykkään kovasti blogistasi! Sinulla on ihan omanlaisesi ote tähän hommaan - persoonalliset jutut ja mielikuvitukselliset ideat, joista tulee hyvälle mielelle.

Omalta kannalta kivaa on myös se, että taustalla vaikuttava kaupunki on tuttu, niin voi oikeasti ottaa kiinnostavista vinkeistä vaarin. Mm. tuolla Kui?-kaupassa tulee varmaan piipahdettua joululahjaostoksilla.

Hanstu said...

Nipsuliini: Oi, nyt olen ihan kehuttu ja tuplaotettu! Kiitos :)

Huomaan välillä todellakin olevani turkulainen bloggari, kun jutut ovat sen verran Turku-keskeisiä. Onneksi se ei tunnu vaivaavan ketään – näköjään päinvastoin! Sinne vain Kui?-kauppaan ostoksille, kannattaa tsekata aukioloajat sieltä heidän sivuiltaan, kun ei ole ihan aina auki :) Ja he vissiin ottavat osaa Turku Design Now -myyjäisiin, mutta niistä varmaan kirjoittelen vielä uudestaan :P

Post a Comment