Sunnuntain sinisissä

...kansalaisvelvollisuuksien hoitoa
(Ei, en äänestänyt damn Jani Sievistä, vaikka
vaalikone häntä minulle ehdottikin! APUVA!)

...Club for Fiven hehkutusta ja lauluhaaveita
(Ikuinen Rajaton-fani antoi periksi, tämä on tajuttoman
mahtavan upea levy! Onneksi kotiutin sen kirpparilta
viime viikolla 3,90 e hurjaan hintaan!)

...Kirppiskäynti ja ystävän käännytys
(Ah, olen kyllä varsin tehokas kirppiskäännyttäjä,
menemme jo ensi viikolla uudelleen!)

***

Sunnuntain sinisissä...

...mekko/dress - Gina Tricot
...leggarit/leggins - Gina Tricot
...neule/cardigan - Seppälä by Nykänen & Frigren

***

In English:
Today I voted, went to a flea market
and fell in love with the music of
Club for Five.

***

7 kommenttia:

Herttainen said...

Mulla on kans toi Club for fiven levy ellen sitä sit antanut joskus jollekin lahjaksi. Hyvä on, mutten tykästynyt niin paljon että tarttis omistaa levyä, riittää että voi joskus kuunnella tietokoneen tiedostoista. Ja Rajattoman alkutuotantoa ei voita mikään! Harmi, että jotkut viimeisimmistä levyistä on olleet vähän väkisin väännettyjä, jonnekin se raikkaus kadonnut!

Mutta tälläkin viikolla olen monet yksinäiset hetket viettänyt kotona laulaen Butterfly-biisiä, se vaan on niin ihana! Lauloin sitä myös juuri 7v sitten kun olin vanhan kotipaikkakuntani ulkoilmamuseossa surkeasti palkatuissa kesätöissä ja pyöräilin sinne aina metsäreunustaista kippuratietä pitkin. Jollain kannettavalla cd-soittimella kuuntelin ja hoilottelin, oletin tietenkin ettei tiellä juuri kulkisi muita ;) Ja aina ihana tuulenvire kulki matkaa taittaessa. Mmmmmm.

Hanstu said...

Rva Herttainen: Olen tähän asti periaatteestakin kiertänyt tämän Club for Fiven levyn kaukaa, mielestäni kun ei ole Rajattoman voittanutta :) Kesän ehdottomaksi hitiksi taitaa nousta kaikesta huolimatta CF5:n "Jäätelökesä"!

Totta, Rajaton huononee uusia levyjä kohti, mikä on ihan tyhmää. uusin levy on tylisn. möö. itseltä puuttuu alkutuotannosta vissiin muutama levy, ainakin se enkunkielinen ja eikös niiltä oo joku hengellinenkin levy? harvemmin vaan muistaa lähteä niitä metsästelemään...

on kyllä ihanaa, miten määrättyihin biiseihin liittyy niin paljon vahvoja muistoja ja miten toiset saa kyyneleen silmään, vaikka kuuntelisi samaa kappaletta ehkä tuhannetta kertaa :)

Herttainen said...

Parhaita on olleet Rajaton Boundless ja Nova, sit se Sanat (hengellinen) on kans ihan jees ja Kevät-albumissa on kans ihania biisejä mutta joku Rajaton goes Abba vai mikä onkaan ja sit se Maa on olleet vähän floppeja. Ja joululauluissakin on oikeita helmiä, pari kertaa ollut joulukonsertissakin ja rakastan Jussin rumpusooloja! Enpä oo hetkeen seurannut että missä niitä vois livenä nähdä. Niiden alkuaikoina roikuin enemmänkin bändärinä, kun olin ollut sen Hannun kanssa samalla riparilla töissä, siellä leirillä ekan kerran sain kuullakin kyseisestä bändistä. Äiti ois ne kutsunut mun yo-juhliin laulaan mutta olivat ulkomaan keikoilla niin äiti sit ite laulo "Lainaa vain" jonka se siis ois tilannut niiltä. En ois pannut pahakseni jos Rajaton ois päässyt paikalle ;D

Jaa, just kävin kattoon niin tänään olisivat Helsingissä the Real Groupin kaa, eikös se oo ruotsalainen?

Hanstu said...

Rva Herttainen: Nova ja Kevät ovat omat suosikkini :) joululevyn eka cd on jo hieman kärsinyt kun olen kuunnellut sitä niiiiiiin paljon, siinä kappale nro 4 on ihan ykkönen (en muista nimee...)

Olen niin laiska konsertteihinlähtijä, etten ole vielä ehtinyt heitä livenä näkemään, mutta se täytyisi vielä joskus tehdä.

Aika helmee ois kyllä ollu, jos ois ollu Rajaton ylppäreissä, mutta kyllä niitä juhlia vielä siunaantuu, joten jos kerta on jotain kytköksiä tyyppeihin, niin eiköhän ne ilmaannu paikalle!

Jep, eiks Real Group oo/ollu tänä vuonna Naantalin musiikkijuhlilla? Vissiin ovat näitä ensimmäisiä (ainaki pohjoismaisia) a capelle -yhtyeitä?

Hanstu said...

oho a capella :) (no, toisinaan se onki aikamoista pelleilyä :D)

Herttainen said...

Et arvaa mikä murhe ja harmitus kun selvisi yhden puolitutun olleen eilisessä konsertissa ja ylisti sen maasta taivaisiin! Rajattoman ja Real Groupin yhteistyötä on siis joskus ehdottomasti päästävä todistamaan!

Hanstu said...

Rva Herttainen: no höh! seuraavalla kerralla on siis viisaampi :)

Post a Comment