Hu-huu... Tribuutti pöllöille

Pöllöt ansaitsevat lisää credittiä, koska...

...ne eivät ole jotain talitinttejä. You know, ilmestyy syömään lintulaudalle titityy-tyylillä, iloisina ja vähän liian pirteinä. Pöllöt vetää hiiriä keskellä yötä, eikä niitä (melkeen koskaan) kiinnosta joku lintulauta. That's what I call independence.

...niillä on vähän muita lintuja friikimpiä ominaisuuksia. Kuten pää, joka kääntyy 360 astetta ympäri. Spooky. Cool. Supercool.

...vaikka ne näyttävätkin toooosi söpskiltä, varsinki poikasina, niin ne on viisaita petoja. Respect.
'

Pöllöjen TOP 3 (ne, jotka eivät löydy kaapistani...)

1. MTV3 retropöllölogo. Helmi pedoksi. Niin on pyöree ja pyöreet silmätkin. Upeaa pöllöjen kaupallistamista. Wörkkii. (Kuva osoitteesta www.mtvmedia.fi/historia)

2. Klaus Haapaniemi tajuaa, mistä pöllöt pissii. Katsokaa nyt tuota ilmettä. Niin häijy ja niin ihana. Taika-astiastossa parasta on pöllöt, mutta erityisesti koko Klaus Haapaniemen tuotannossa parasta ovat nuo hienot pöllövariaatiot. (Kuva osoitteesta www.iittala.com)

P.S. Taika-astiastosta on tulossa uusi upea kuosi, johon ihastuin vielä näitä edellisiä enemmän. Valitettavasti siitä vain ei ollut vielä kuvia netissä...


3. Magnus Uggla. Come on! Jos tyyppi tehnyt niiiiiin pitkän uran, vaikka jo nimi viittaa huonoon musiikkiin, niin täytyyhän siitä credittiä antaa. Plus tyyppi vähän niinku näyttää pöllöltä. Ehdoton kolmonen :) (Kuva osoitteesta www.eventnews.se)


Pöllöjen TOP 3 suoraan vaatekaapistani...


1. Pilgrim-pöllökoru. Hankittu Tukholmasta, siitä koukuttavasta Pilgrim alennusmyynnistä, josta tulin ostaneeksi kerralla 15 Pilgrim-korua. Tarjous oli hyvä, kuten korukin.


2. H&M Artsy-fartsy T-paita viime kesältä. Materiaali on ihanan ohutta puuvillaa ja pari numeroa liian iso koko tekee siitä vielä hieman paremman. Tässä paidassa voisi elää.


3. Ihan eka pöllökoruni on muutaman vuoden vanha ja ostin sen Kapp Ahlista. Hassuinta on, ettei koru ole mustunut yhtään rankasta käytöstä ja varsin edukkaasta hinnasta huolimatta. Plussaa ovat ehdottomasti nuo BLING-BLING-timanttisilmät.

1 kommenttia:

Kerttu Palmunen said...

Ahaa, olet pöllöfani. Tsekkaa Suuren Käsityölehden viimeisin numero. Siellä on tosi söpo pöllörintakoru. Lehdessä se on huovutettu, mutta mä tein niitä ystävänpäivälahjaksi kankaasta.

Post a Comment