VAPPUMEKKO!

Toisinaan sitä saa lahjaksi niin hienoja aarteita, ettei edes aarteen antaja ymmärrä, kuinka arvostettu uusi ihanuusmekko on. Kuten tämä roskiskohtalolta pelastettu 1960-luvulta peräisin oleva sateenkaarimekko. Joku on tehnyt sen aivan itse.

Tahdon pukea mekon vappuna isojen helmikorvisten ja vaaleanpunaisen huulipunan kaveriksi. Sillä tavalla elegantisti, kuin Mad Menissä konsanaan. Vaaleanpunaiset taikka keltaiset korkokengätkin kelpaavat, isosta kasasta ilmapalloja puhumattakaan.

Kuljen armaani kanssa käsikkäin (kullallanihan on tietenkin vaalea pellavapuku ja havanna-hattu) jokirannassa ja ostan oikein ison suklaapehmiksen. Nautin auringosta ja huomaan taas kerran sutanneeni mekkoni kesän ensimmäisellä jäätelöllä.

Sitä ennen on kuitenkin vietävä mekko pienennettäväksi – tai vaihtoehtoisesti lihottava muutaman koon verran. Itse en uskalla saksia tätä ihanuutta.

***

In English:
I just got the prettiest dress ever.
It's something I surely wanna wear
on the 1st of May, which is a big
national holiday (the labour day) here
in Finland. Just need to get this
retro dress a couple of sizes smaller,
buy a new pink lipstick and
a pair of yellow or pink high heels.

***

7 kommenttia:

Terhi / Hupsistarallaa said...

Oi mikä mekko! <3

Hanstu said...

Norsis: Niinpä! Olen ollut siitä aika pähkinöinä jo muutaman päivän ajan... Onneksi äitini tietää, mistä tykkään, ja hän pelasti mekon roskikselta anoppinsa asunnon tyhjennyksen yhteydessä :)

Riehu said...

Oi oi oi, mekko on Ihana isolla I:llä! Jos joskus satut kyllästymään häneen niin krhm, ilmoittelehan...:)

Hanstu said...

Riehu: Toistaiseksi kyllästymistä ei ole näkyvissä, päinvastoin. Jätin sen tarkoituksella roikkumaan tuolla tavalla seinälle, kun sen katselemisesta tulee niin iloiseksi! Mutta kyllä, ehditte ensimmäisenä :) Jos joskus kyllästyn mekkoon, otan teihin ihan ensimmäisenä yhteyttä :D

Chatrin said...

no mä ajattelin ihan samaa, tuo mekko on jumalainen!

Hanstu said...

Chatrin: oi voi. Riehu ehtis ensiks. Voidaan kyllä ratkaista tää sitten mummoina, kun oon kylästyny mekkoon, vanhalla kunnon painimatsilla :D

Merja said...

Oi ku hieno!!

Post a Comment