Ranskalainen mirri


Viime yönä istuin tietokoneella, kun sisko soitti Australian auringosta. Siellä oli aamu ja pikkuinen tyttö työnsi kokonaista nyrkkiä suuhun ja jokelsi. Täti lässytti suomea ja vahti pientä sen hetken, kun sisko laittoi itselleen aamupalaa. Pikkuisella oli vielä lämpimät yövaatteet päällä, joten samalla vaihdettiin neidille kukkamekko.


Sisko oli käynyt kaupoilla. Ostanut monta mekkoa sen kunniaksi, ettei maha ole enää iso. Tämä on heidän ensimmäinen kesänsä uudessa maassa. Muutossa laitettiin kaikki turha pois. Olisi varmaankin aika vaikeaa, mutta myös vapauttavaa, rankata vaatekaappiaan niin suurella kädellä.


Yksi mekoista oli merkiltään French Kitty – ranskalainen mirri. Se kuulosti etäisesti tutulta, sellaiselta, mitä olisin saattanut silitellä Myersin alerekeillä Australian-matkallani viime kesänä.


Katselin väsyneillä silmillä vielä hetken aamuaurinkoa vauvan varpailla, jonka jälkeen toppauduin taas villasukat jalassa nukkumaan.


Aamulla ystäväni Google johdatti minut mirrin kotisivuille ja muistin taas hetkellisesti, miltä kuiva hiekka kuulostaa kesäkenkien alla ja kuinka hyvältä paahtava aurinko tuntuukaan iholla.

Ilokseni huomasin, että French Kittyä myydään myös Japanissa! Kon-ee-chee-wa pikkuinen kisu, ehkä säästät juuri minua varten yhden sinisen kukkamekon (ja karusellin kans, punaisesta pitkästä tukasta puhumattakaan!).

***

Kuvat/pictures

***

In English: Spoke with my sister who lives in Australia and she showed me a very pretty dress by French Kitty that she had just bought. So I went to French Kittys website and started dreaming of these pretty little things and hot summer days. (Not to mention long red hair)

***

0 kommenttia:

Post a Comment