Aamiaissalaseura

Oi ihanuutta! Olen aivan oikean aamiaissalaseuran jäsen! Tai no, en nyt tiedä kuinka salainen seura aivan oikeasti on, mutta se vain kuulostaa paremmalta. Aamiaissalaseura. Jei!

Resepti on mitä herkullisin: kutsutaan porukka nyyttärimeiningillä seuran jäsenen luo tuhdille tyttöbrunssille. Jutellaan, kokataan ja herkutellaan. Suunnitellaan seuraavaa tapaamista. Lopuksi vyörytään kolme kiloa tuhdimpana emännän ovesta ulos.

Tänään tarjolla oli pannaria, kermavaahtoa, patonkia, croisantteja, hedelmiä, juustoja, nakkeja, leikkelettä, salaattia, paprikaa, teetä, lattea, tuoremehuja, jugurttia, hilloja ja vielä muutama uusi ihana tuttavuus (eikä vanhoissakaan tuttavuuksissa mitään vikaa ollut).

Itse olin kaverin kanssa vastuussa hedelmistä ja juustoista. Pääsin vähän brassailemaan hedelmänleikkuutaidoillani. Jep. Kaksi kesää keittiössä jättävät jäljen pienen ihmisen sieluun (ja sormeen, johon kerran veitsi osui vähän mehevämmin). Tällä kertaa en edes tehnyt kurkusta krokotiilia. Ehkä ensi kerralla sitten?

Aika ja juusto kuluivat mainion musiikin tahtiin. Osan hilloista oli erään seuran jäsenen täti tehnyt aivan itse. Tuollaisten herkkujen tuomisesta saa varmaan lisäpisteitä.

Pilkkusukkikset toimivat hyvänä pöytänä. Tällä annoskuvalla yritän huijata teitä ja väittää olleeni näin pieniruokainen. Oikeasti tämä oli aloitusannos. Näitä taisi upota muutama.

Paikalla oli myös yksi mieshenkilö – kissani tuleva sulhanen. Nuori ja viriili tapaus. Valitettavasti kaikki kuvat maukuvasta komistuksesta olivat aika tärähtäneitä.

Brunssin jälkeen nauratti yhä, vaikka näköjään säärystimet olivat vinksin vonksin ja punainen huulipunakaan ei ollut ihan entisellään. Onneksi iso paita piilotti mukavasti pömppömahan.

Kiitos emännälle ja koko salaseuralle! Odotan innolla seuraavaa tapaamistamme!


Aamiassalaseuralaisen asussa...

...paita/shirt - H&M
...kukat/flowers - Seppälä
...shortsit/shorts - H&M
...sukkikset/stockings - H&M
...säärystimet/legwarmers - H&M
...kengät/shoes - Global Stockman
...laukku/bag - vintage

***

In English:
This morning was total perfection.
I was invited to a secret breakfast company!
The food was delightful, the place was
pretty and the girls were just the best
kinda company you can start your day with.
Thanx ladies!

***

10 kommenttia:

Merja said...

Oijoi. Himoitsen noita croissantteja.

Mainio asukin. Niin staili.

Linnea said...

Heih, hihittelen heti alkuun tuolla aamias salaseuralle =) Olen ensi kerran täällä, tutustun ja katselen ympäriinsä. Tai siis yritin, mutta tuli niin TÖRKEÄ nälkä! Uiiiih, mitä kuvia!

Chatrin said...

Kuulostaa todella ihanalta. Toteuttamiskelpoinen idea =)

Hanstu said...

Merja: croisantit olivat ihania! En ollut aikaisemmin törmännyt maailman kummallisimpaan purnukkaan, josta avatessa turposi maan mainioin taikina! Helppoa ja nopeaa – sekä tietenkin tuoretta :) mmmm...
Kiitos :)

Linnea: Tervetuloa! Tule ihmeessä uudestaankin :)

Chatrin: Suosittelen idean toteuttamista kaikille! Pysyi hymy naamalla koko päivän :D

Jenna said...

Oi, miten mahtava salaseura! Aamiainen näyttää hurjan makoisalta... ja pilkkusukkikset myös. :)

Hanstu said...

Jenna: Salaseuramme on ihan paras ja olen itsekin aika tykästynyt noihin pilkkusukkiksiin :) Kiva kun kävit ja kommentoit! Suosittelen ehdottomasti vastaavien salaseurojen perustamista :D

Henna said...

Voi hurja, kun sinulla on nätti asu! Aivan ihana.

Hanstu said...

Little M: Kiitos kovasti :) Kiva kun kävit ja kommentoit, tervetuloa uudestaan ja uudestaan ja uudestaan ja uudestaan :D

Riehu said...

Mainio salaseura, mutta on hiukan epistä laittaa lukemaan tällaista kun on kova nälkä...hedelmät oli erihienosti pilkottu. :) Ja mä päätin jo yks päivä että haluun tollaset pilkkusukkikset ja nyt ne näytti sullakin niin hienolta, että joo, on ne saatava.

Hanstu said...

Riehu: Oi voi. Olisi pitänyt aloittaa juttu varoituksen sanoilla nälkäisille. Ensi kerralla sitten :) Kiitos pilkkomiskehuista! Sukkikset olivat lahja ystävältä, joka bongasi ne Helsingistä, kun Turussa niitä ei ollu ollenkaan... Kannattaa metsästää sellaiset, sillä niiden kanssa on varmaan aina hyvä mieli :D

Post a Comment