Pretty Sweet!

Helmikuu on täällä ja pimeys pakoilee valoa jo pikkuisen aikaisemmin aamulla. Lähtiessäni tänään töistä sain nauttia valoisuudesta jopa vajaan tunnin ajan. Tahdon olla optimisti ja uskoa paukkupakkasten syrjäyttämiseen sekä vihreään ruohoon. Erityisesti haluan uskoa auringossa loikoiluun ja möö-möö-maanantaiden lohtupiknikkien toiseen tulemiseen.

Sisko on kuitenkin monta askelta edellä. Australiassa pelätään jo taas kerran metsäpaloja. Hellelukemissa kasvotkin saavat väriä ihan vahingossa, kun toinen meistä miettii täällä, miten estäisi kuivuneen pakkasihon ikuisen kalpeuden (kuivuudesta puhumattakaan). Onneksi minulla on sentään ase kalpeuttani vastaan: siskon joululahjaksi lähettämä ehkä maailman hienoin VHS-videon kokoinen paketti.

Kannen kimulilla on kadehdittavan hienot bikinit ja ihan oma aurinkovarjo. Siinä se sitten poseeraa ja yrittää luoda minuun luottamusta hennosta rusketuksesta poskipäilläni.

Laatikon pitkät sivut aiheuttavat pientä hipelöintiä: nuo pikkuiset pallurat ovat lakattuja ja ihan vähäsen kohollaan. Muuten pakkaus on ihanan mattainen – juuri sellainen, kuin iho saisi puuterin jäljiltä olla.

Sisältä paljastuu aurinkopuuteri ja kabuki-harja. Niin. Taidatte jo miettiä siellä, kuinka tuote toimi iholla? Oi voi. Pahoitteluni. Laatikko on niin hieno, että taisin unohtaa puuterin kokeilun...

***

In English:
For X-mas my sis
(who lives in Australia)
sent me most
propably the cutest
bronzing powder
package ever. I know I
could use some
bronzing on my pale winter skin
but
the package steals all my attention.
And yes, I'd love to have that bikini
that girl on the cover is wearing.
Some sunshine and summer
would do also.

***

2 kommenttia:

Katness said...

Aurinkopuuteri pelastaa monetpaivat kalpeat. Kuuluu meikalaisen luottokamoihin.

Hanstu said...

KitKat AKA Katz: Kiva, kun uusi tyyppi kommentoi! tervetuloa uudestaankin :) Täytyy myöntää, että olen aikamoinen aurinkopuuterin suurkuluttaja... Käytän sitä poskipunan sijaan kesät talvet ja nytkin hamsterilla on varastossa kaksi aloittamatonta aurinkopuuteria (joista tämä hienopakkauksinen oli toinen). Erityiskivaa aurinkopuuteri on, jos siinä on iki-ihanaa kimalletta ihan vain pikkuisen :)

Post a Comment