Maksimekossa...

...onnistuu katujen lakaisu noin vain

...helmat eivät nouse korviin kovassakaan tuulessa

...voi vaikka joskus telttailla. ainakin kahdestaan.

...voisi kuljettaa helman alla ainakin seitsemää kääpiötä

...kokonaisen buffetpöydän tyhjentäminen ei näy
mahan seudulla. tilaa on.

...voisi pitää helman alla telttakokouksen

...koti pysyy siistinä. pölykoirat kun löytävät
hyvän kodin helmoista.

Päivän asussa...

...maksimekko/dress - Vero Moda
...neuletakki/cardigan - Zara

***

4 kommenttia:

Christina said...

Olen kyllä nyt ihan täysin vakuuttunut siitä, että tahdon maksimekon. Varsinkin nyt kun muutto omaan kämppään on edessä niin mikäs sen parempi asu onkaan siivouspäivälle, kun pölyt pyyhkivä mekkonen? ;)

Ja tuo maksimekkosi on kyllä tosi kiva tapaus. Kelpuuttaisin myös omaan vaatekaappiini. :)

Hanstu said...

Lisäksi opiskeluelämän kiireissä maksimekko on hurjan kätevä: ei tarvitse ajaa säärikarvoja, ennen kuin ne alkavat taipua nilkoista jalkojen alle häiriten kävelyä :D toisaalta silloin voi vielä kokeilla niiden letitystä jalkojen ympäri... tai vaan ottaa sen giletten kauniiseen käteen :D

Ostin mekon viime kesänä, enkä ehtinyt käyttää sitä kuin kerran... Vertailin niitä aikalailla ja opin, että sellaiset mekot, joissa on korkea vyötärö (eli vyötärö tuossa rintojen alla) ja iso yksiosainen heti vyötäröltä levenemään alkava hameosa tekevät ainakin minusta elefantin kokoisen :)

nyt haaveilen toisesta maksimekosta... mutta, mutta.... kaapissa kun on valmiiksi jo niin paljon mekkoja :S hennesillä on ollut tänä kesänä se yksi hurjan kaunis yksilö, joka Focus on Fashionin Sallallakin on nähty... itsehillintäni on todella vaikeuksissa, mutta se mekko oli hassu selästä, jätti meinaan rintsikoiden takaosan näkyville... ehkä se ei haittaa?

Private said...

Ihania eläviä kuvia ja sujuvaa tekstiä! Eksyin tänne blogilistan kautta ja tulen kyllä paremmalla ajalla uudestaan! :) Hienoa!

Hanstu said...

Private: Kiitos ja kumarrus! Tervetuloa uudestaan, ihan koska vaan :D

Post a Comment