Sveaborg


















Aamusta kuittasin viikon univelkani, keskipäivän jälkeen laitoin päivän kahvilla käyntiin ja illalla seilasin sumun läpi syömään nepalilaiseen keittiöön. 


Välissä valloitin armaani kanssa Suomenlinnan, tapasin sukellusveneen kuivalla maalla ja palelin talvitakista  sekä villasukkakengistä huolimatta luitani myöten.

Päivän päätteeksi olen onnistunut kehittämään massiivisen Blogger-vihan. Ärripurri-mur-möö-möö. Vika ei ole minussa vaan tässä uudessa julkaisujärjestelmässä. Möksöti-möksöti. Puh.

3 kommenttia:

Unknown said...

Ihana kuvasarja.Olen itsekkin pari kakkasanaa päästänyt uuden järjestelmän kanssa, hiton hidas ja takkuinen liian useasti.Tää on jo melkein kun töissä olis, mikään ei toimi, kotona vaan ei ole helpdeskiä johon soittaa ja purkaa turhautumista.

Hanstu said...

Henrietta: Kiitos :) Huh! Vika siis ei ole minussa :D Harmittaa, kun kuvien lataaminen on niin kamalan takkuista, muotoilu kummallista ja mikään ei mene kuin ennen... Tämän postauksen tekoon aikaa tuhtaantui varmaan triplasti, joten kun lopulta olin sanut muotoilun siedettäväksi, pää oli sanoista tyhjä :( Jos löydät sen kodin helpdeskin, jaa numeroa mullekin! :D Tsemppiä uuden julkaisujärjestelmän kesytykseen!

Naily said...

Onpa kauniita kuvia!

Kuvien lataus vie tosiaan nyt Bloggerissa pidempään, mutta toisaalta olen tyytyväinen siihen, että vanhempia kuvia on helpompi käyttää uudelleen tässä versiossa. Ei tarvitse aina hiippailla erikseen Picasaan kuvia etsimään. :)

Post a Comment