Oh, Stella!






Taitaa olla pienen anomuksen aika, sillä Australiassa asuva sisareni sattui jakamaan erityisen kutkuttavan linkin, jonka takana on suhteellisen suloisia Stella McCartneyn Australian Targetille suunnittelemia vaatteita. 

*** 
Anomus
to: Sisko siellä Australiassa
from: Hanstu täältä Suomesta

Rakas sisko Australiassa!

Olet aina pitänyt minusta niin hyvää huolta (kuten silloin, kun pelastit minut lautakasan alta tai kielsit kiipeämästä puun alinta oksaa korkeammalle), joten uskon sinun ymmärtävän asiani vakavan, jopa herkän luonteen. 

Lähettämäsi linkki on kummitellut alitajunnassani jo päivän verran tehden elämästäni tuskaista ja niin kovasti vaikeampaa (kuten silloin, kun pidin siitä yhdestä pojasta vuosien ajan ja jaksoit muistuttaa & kiusoitella minua siitä pojasta joka ikinen päivä). Vaatekaapissani näet majailee nykyään aiheuttamasi muutamien erityisen kauniisti leikattujen vaatteiden kokoinen ammottava aukko, joka kaipaa Stella McCartneyn Target-vaatteiden kokoista täydennystä. 

Kuten tiedät, olen aina ollut erityisen naurettavan huono säästämään rahaa (kuten silloin, kun ryöstin säästöpossuni aina torstai-iltaisin voidakseni ostaa irtokarkkeja R-kioskilta perjantain päätteeksi), joten samalla, kun haet muutaman vaatekappaleen siitä lähi-Targetista minulle, saat toimia virallisena sponsorinani.... 

T: Todellisuudentajun menettänyt, ahnas ja niin usein väärin kohtelemasi, mutta silti sinulle niin kovin rakas pikkusisko

*** 

Äsh... Jostain kumman syystä epäilen, että eräskin australialainen kotiäiti nauraa makeasti anomukselleni sovitellessaan Stellan ihanuuksia siinä lähi-Targetissa.

*** 
In English:
My sister, who lives in Australia,
shared a link that has been haunting
me. A link full of pretty,
well-tailored clothes designed
by Stella McCartney. For Target.
Lower prizes. Me. Going. Crazy.
Want. Them. Badly.

***

3 kommenttia:

Chatrin said...

Toivottavasti saat Stellasi. Sitä ennen jotain sinulle blogissani.

Hanstu said...

Chatrin: No, nuo Stellat ovat kaikki ihan naurettavissa hinnoissa :( ...joten saattaa olla, että ne jäävät saamatta, ellei sisko rikastu mystisesti :)

Kiitokset tunnustuksesta!

sis said...

Juuri tuo mystinen rikastuminen ennen 29päivää ois tarpeen jos sieltä mitään aijon ostaa joko itelleni tai sinulle. En kyllä usko että meijän lähi targetiin noita tulee mutta jos tulee niin voi vaikka käydä niin että juntti "fat park" ostarin ihmiset ei niitä ymmärrä ja niinpä ne kuukauden päästä on hulvattomassa alessa jollon voin ostaa sulle vaikka melkeen kaikki :) ovat tosiaan aika hinnoissa olakseen myynnissä Targetissa jonka normaali vailikoima pitää sisälään lähinnä t-paitoja ja trikoohousuja kaiken kokosille. Kassienkin hinnat oli sellasia että tolla hintaa pitäis saada jo nahkaa!!! We dream on! Toiselta voin kydä ostaa ne ja palutaa kolmen kuukudenpäästä ja sitten ostaa ne uudeleen alesta sekin on tietty mahollista :) Vähänkö mä tykkään täkäläisestä palautus politiikasta... anyway, Love you!

Post a Comment